Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hűsölj nyáron kávéval: 3 tuti jeges receptet mutatunk!

Advertisement
Nyáron, a forróságban jobban csúszik az, ami hideg: a limonádé, a fagyi, a jégkása, illetve a jobbnál jobb hűsítő zöldség- és gyümölcslevesek - no, és persze a jeges kávé! Ezek a kávéköltemények akár a desszertet is helyettesíthetik egy-egy bőséges ebéd után, és könnyedén elkészíthetőek akár otthon is! Ehhez mutatunk most nektek három gyorsan elkészíthető, izgalmas receptet.
1. KARAMELLÁS JEGES LATTE

Hozzávalók:
Nespresso Freddo Intenso kávékapszula (40 ml espresso)
3-4 db nagy méretű jégkocka (30 g/db)
120 ml 1,5%-os tej
15 ml sós karamell szirup
2-3 pillecukor

2. VEGÁN JEGES FEKETERIBIZLIS LATTE

Hozzávalók:
Nespresso Freddo Delicato kávékapszula (40 ml espresso)
3-4 db nagy méretű jégkocka (30 g/db)
120 ml kesuital
15 ml feketeribizli szirup
mandulapehely

3. KÓKUSZOS-ANANÁSZOS TRÓPUSI KÁVÉLIMONÁDÉ

Hozzávalók:
Nespresso Freddo Delicato kávékapszula (40 ml ristretto)
40 ml ananászlé
3-4 db nagy méretű jégkocka (30 g/db)
80 ml szénsavas ásványvíz
5 ml kókusz szirup
friss menta vagy bazsalikom vagy citrushéj

FRAPPÉ, FREDDO, JEGES KÁVÉ: TIPPEK A NYÁRI KÁVÉZÁSHOZ! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss