Élete hullámvölgyeiről mesélt Kovács Ákos

Az énekes a Petőfi TV Magas és mély című műsorának vendége volt, ahol őszintén beszélt múltjának kevésbé ismert részleteiről.

Forrás: BORSONLINE.HU2022. 01. 15. 19:26
KOVÁCS Ákos
Budapest, 2021. szeptember 10. Kovács Ákos koncertje az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) ifjúsági programján, a Forráspont esten a Papp László Budapest Sportarénában 2021. szeptember 10-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Ákos mindössze 19 éves volt, amikor berobbant a köztudatba zenekarával, a Bonanza Banzai-jal. A banda 1988 és 1994 között több legendás számot is kiadott, de a közös munkának vége szakadt – írja online felületén a Bors.

Én izgága természetű voltam. Mindig izgatott, hogy mi lesz a következő lépés. Mit fogunk csinálni, újat, izgalmasat, ami a saját érdeklődésünket fenntartja. És a zenekari demokrácia leszavazott – hogy nem kell semmi új, mert nem ezt várja tőlünk a közönség, és ez a félmondat nagyon megütötte a fülemet

– mondta a műsorban Ákos.

A zenész élete tele volt magaslatokkal és mélységekkel, amiket mindig igyekezett jól kezelni.

19 évesen kerültem erre a pályára, semmit nem tudtam a belső viszonyairól, az intrikákról, féltékenységről, a közönség minden sebet begyógyító szeretetéről, arról a hömpölygésről, ami egy színpad körül létrejön – semmit nem tudtam

– emlékezett vissza Ákos, aki szerencsésnek mondhatja magát, hiszen már 20 éve él együtt feleségével, Krisztával, aki egyben a legőszintébb bírája is.

Borítókép: Kovács Ákos koncertje az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ifjúsági programján, a Forráspont esten a Papp László Budapest Sportarénában 2021. szeptember 10-én. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.