Megszólalt Kulcsár Edina új szerelme, G.w.M: "Lehet sárral dobálózni, lehet mondani bármit, de felesleges"

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
házasság válás harmadik G.w.M szerelem Kulcsár Edina Csuti Varga Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina új szerelme, Varga Márk, művésznevén G.w.M is a közösségi oldalán jelentette be kapcsolatukat és írt hosszasan arról, hogy nem rondítottak bele egymás házasságába. 

Kulcsár Edina és férje, Csuti nemrég közölték a nyilvánossággal, hogy hiába próbálkoztak, nem tudták megmenteni a kapcsolatukat. Leszögezték, nem egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk. Néhány nappal később Kulcsár Edina mindenkit megdöbbentve bejelentette, hogy rátalált a szerelem. Új párja nem más, mint a zenei életben tevékenykedő Varga Márk, művésznevén G.w.M. A 25 éves rapper mögött már szintén van egy házasság két gyerekkel, a közösségi oldalán azonban igyekezett mindenkit tájékoztatni arról, hogy nem rondítottak bele Edinával egymás házasságába, a szerelmük azután bontakozott ki, hogy mindkettejük kapcsolata véget ért.

"Sziasztok!

A jelen és a jövő viszont az, hogy érkezett egy szerelem az életembe. Ez a szerelem annyira intenzív, erős és őszinte, hogy elképzelni nem tudtam volna, hogy létezik ilyen.

Továbbra sem szeretnék nyilatkozni, ezúton is szeretnék mindenkit megkérni, hogy ezt tartsák tiszteletben"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.