Dobbantó Tréning bankholding
2022 októberében már 25. alkalommal hirdeti meg kompetenciafejlesztő képzését a „Dobbantó MKB Bank – pénzügyekről nőknek" program, amely a nők vállalkozói ismeretinek fejlesztését tűzte ki céljául. A program keretein belül az MKB Bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési alapítvánnyal együttműködve közel 12 éve támogatja a hölgyeket vállalkozói ambícióik megvalósításában, kockázatvállalásuk növelésében és kapcsolati hálójuk kiterjesztésében.

A Dobbantó tréningről

A képzés elméleti és gyakorlati szinten egyaránt biztosítja a vállalkozások elindításához és működtetéséhez szükséges ismereteket, amely specifikusan igazodik a női vállalkozók igényeihez. A résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, pénzügyi, adózási, és forrásteremtési készségeket, valamint előadói és prezentációs technikákat sajátítanak el. A pénzügyi modulban az MKB Bank szakértője segíti a pénzügyi szektor átfogó megértését a hitelképesség-javításon keresztül az optimális finanszírozási lehetőségekig. A tréning végén a résztvevők egymás előtt prezentálják a képzés során kidolgozott üzleti tervüket. A képzés tematikájáról további információk EZEN a linken olvashatók.

Dobbantó tréning 2020 tavasz / Magyar Bankholding Zrt.

Így jelentkezhetsz a képzésre

2022. október 17-én újabb 20 fős csoport kezdi meg a képzést, amelyre az alábbi online űrlap kitöltésével lehet jelentkezni a személyes adatok megadásával, tanulmányok, munkatapasztalatok, személyes motivációk ismertetésével, valamint a vállalkozási ötlet bemutatásával. A kiválasztást szakmai zsűri végzi, amely tagjai a vállalkozási ötlet életképességét, átgondoltságát, valamint a program és a vállalkozói lét iránti elkötelezettséget vizsgálják. A képzés személyesen zajlik majd a SEED Alapítvány budapesti irodájában, amelynek teljes időtartama hat hét: összesen 90 órányi tananyag 12 napra felosztva.

A jelentkezési határidő: 2022. október 9 éjfél.

A tréning oktatótermének ajtaja minden vállalkozó szándékú hölgy előtt nyitva áll, legyen szó már működő vállalkozást vezetőkről, vagy csupán olyanokról, akik fontolgatják egy vállalkozás elindítását. A képzés piaci ára 400.000 forint, amelyhez a szervezők mindössze bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket az MKB Bank finanszírozza.

A Dobbantó tréning igazán neked való, ha:

• fejlesztenéd meglévő vállalkozásodat,
• újonnan induló vállalkozásodhoz szeretnél hasznos tippeket, konkrét tanácsokat kapni,
• egy dinamikusan fejlődő, egymást támogató közösség részesévé szeretnél válni,
• fejlesztenéd vezetői kompetenciáidat, kiemelten a stratégiaalkotás és kockázatvállalás terén.

Dobbantó tréning 2020 tavasz / Magyar Bankholding Zrt.

További részletek és izgalmas tartalmak a Dobbantó program web és Facebook oldalán egyaránt olvashatók.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.