Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a Mindmegette 11 kedvenc ünnepi receptvideója húsvétra

default user icon
MME
Következő válogatásunkban egy villámgyors közvélemény-kutatás után összegyűjtöttük, hogy a Mindmegette csapatának melyek azok a kedvenc receptvideói, melyekből legalább egyet – ha nem kettőt – biztosan elkészít húsvétra!

A húsvét nem is lehet az igazi foszlósan finom kalács nélkül. Persze nem hiányozhat az asztalról az omlósan lágy húsvéti sonka és a vele főtt tojás sem. Ám nagyon sokféleképpen elkészíthetjük ezeket a pompás ételeket. Salátákat is pillanatok alatt összedobhatunk tojásból, vagy meg is süthetjük.

Szerkesztőségünk kedvenc ételei között található sonkával töltött pogácsa, húsvéti kalács, mártogatósok, tojássaláta és vajpuha főtt sonka tormával. Összegyűjtöttük azokat a húsvéti ételeket és desszerteket, amelyeket a legjobban szeretünk. Ráadásul videón is megmutatjuk az elkészítést, hogy még egyszerűbb legyen a húsvéti készülődés. Próbáljátok ki mindet. Egészen biztosan sikeretek lesz. Ezekkel a receptekkel teljes mértékben követitek a húsvéti hagyományt, ám mégis különleges és változatos ételeket varázsolhattok az ünnepi asztalra. 

1. SONKÁVAL TÖLTÖTT POGÁCSA HÚSVÉTRA IS

2. MEDVEHAGYMÁS FONOTT KALÁCS Szabi, a péktől

3. EGYSZERŰ ÉS ISTENI FINOM MÁRTOGATÓSok A HÚSVÉTI ASZTALRA

4. SZABI A PÉK MEGMUTATJA, HOGYAN FONJUK A HÚSVÉTI FONOTT KALÁCSOT

5. HÚSVÉTI főtt SONKA RECEPTJE HÁZI TORMÁVAL

6. SÓS FONOTT KALÁCS PONTOS RECEPTJE

7. A MAJONÉZES-HAGYMÁS TOJÁSSALÁTA

8. FEHÉR CSOKIS RÉPATORTA GÁSPÁR BEÁTÓL

9. EZT A RECEPTET HASZNÁLD A HÚSVÉTI HIDEGTÁL elkészítéséhez

10. Így készül a különlegesen finom SKÓT TOJÁS

11. TOJÁSSZENDVICS nagyon egyszerűen

Ezek is érdekelhetnek

Friss