Elképesztő akciók a Lidl-ben: nem csak azt kapjuk, ami kötelező!

Lidl akció árcsökkenés
Június elsején kezdődnek a kormány által elrendelt kötelező akciók a nagyobb élelmiszerláncoknál. Húsz termékkategóriában lesznek kedvezőbbek az árak. Egy-egy terméket legalább tíz százalékkal kötelesek leértékelni a kereskedők, a Lidl azonban ennél sokkal többet ígér!

A Lidlnél a rendeletben előírt 10 százalékos árcsökkentés helyett 20- 50 százalékos kedvezményekkel várják a vásárlókat június 1-jétől. A piacvezető áruházlánc célja, hogy stratégiai törekvéseivel összhangban támogassa a magyar családokat, és a lehető legjobb árak biztosításával segítse őket a mindennapokban.

Elképesztő akciók a Lidl-ben: nem csak azt kapjuk, ami kötelező! Forrás:https://www.lidl.hu/l/hu/ujsag/akcios-ujsag-22-het-2023/view/jumpmarks/page/8

A diszkontlánc már január óta folyamatosan csökkenti az árakat, több mint 500 termék lett olcsóbb. Csökkentek a beszerzési árak, de az ezen is túlmutató árelőnyt azonnal továbbadják a vásárlóknak, és ezt folytatják a kötelező akciókkal is. Az akcióköteles termékkategóriákból egy-egy terméket a június 1-jétől életbe lépő rendeletben előírt 10 százalék helyett jelentősen nagyobb mértékben, akár 20-50 százalék közötti kedvezménnyel kínál a Lidl. Ez a fogyasztók számára jelentős megtakarítást eredményez. A június 1-jétől június 7-ig tartó időszakban például az akcióban érintett friss húsokat és húskészítményeket 25-30% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, a tej- és tejtermékekre, valamint a pékárukra 25-40 százalék közötti árengedmény lesz. A gyümölcsökhöz is olcsóbban juthatunk, 25-30 százalékkal lesznek az egyes fajták olcsóbbak.

Elképesztő akciók a Lidl-ben: nem csak azt kapjuk, ami kötelező! Forrás:https://www.lidl.hu/l/hu/ujsag/akcios-ujsag-22-het-2023/view/jumpmarks/page/10

A 'Többet adunk' akciónak köszönhetően a kormány által meghatározott 10 százalékos akció helyett átlagosan 31 százalékkal csökkennek az árak az áruházlánc üzleteiben. A Lidl fontosnak tartja, hogy minden esetben a lehető legjobb akciókat biztosítsa.

A Lidl akciós termékeinek listáját ITT érheted el!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.