betegség hüvelygomba kibeszélő magazin micovag2022
A tavalyi december 31-én reggel Vica arra ébredt, hogy nincs hová mennie szilveszterezni. Az összes barátnője a párjával ünnepelt, ám mivel neki nincs pasija, ez a lehetőség szóba se jött. Pedig régóta kereste már Vica a szerelmet, sőt volt is egy fiú a munkahelyén, aki tetszett neki...

Bánatában csak feküdt otthon, azon gondolkozva, hogy ez lesz az első olyan szilvesztere, amikor nem megy szórakozni sehová. „Milyen gáz, hogy még a szüleimhez se tudok átmenni, mert még ők is a barátaiknál buliznak" – gondolta magában.

Órák óta feküdt már pizsamában, kócosan az ágyban, amikor megpittyent a telefonja. Gábor volt az, a szőke, göndör hajú, izmos, kékszemű srác az irodából. Vica teste bizseregni kezdett, amikor elolvasta Gábor üzenetét, amely egy aznap estére szóló meghívás volt egy házibuliba.

Még sincs veszve minden, lehet, hogy jól töltöm az Újévet? – gondolta izgatottan a lány.

Gyorsan kipattant az ágyból, örömében fel-alá szaladgált, sikongatott, majd felhívta barátnőit, hogy elújságolja a nagy hírt, hova is kapott meghívást estére. Gábornak viszont csak visszafogott „Igen, szívesen elmegyek ☺" válaszüzenetet küldött, nehogy elárulja, valójában mennyire boldog.

A ruhásszekrényt kezdte sietve túrni, hiszen alig volt pár órája, hogy elkészüljön. Végül megtalálta a legjobb ruhát, amely csillogott, kellően rövid és kivágott, mégis ízlés volt. Mire mindennel elkészült, már indulnia is kellett. Gyorsan hívott egy taxit és már úton is volt a címre. Az autóban volt ideje azon gondolkozni, vajon miért is hívta meg Gábor éppen őt? De hát nem ismer ott senkit... Hogy fog ő így feloldódni? Kavarogtak benne az érzések, kicsit már stresszelt is a döntése miatt, de nem volt visszaút.

Megérkezve a címre Gábor nyitott ajtót, aki még annál is szexibb volt, mint amire Vica emlékezett. A lány volt aznap este az első vendég, így segített előkészülni a bulihoz, miközben beszélgettek és iszogattak. Mire a vendégsereg megérkezett, ők ketten már nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. Az este folyamán ugyan elkeveredtek egymás mellől, de szemükkel folyton követték egymást és össze-összenéztek.

Forrás: Shutterstock

Tíz, kilenc, nyolc.... három, kettő, egy! Boldog új évet! – hangzott a tömegben. Majd Vica derekát hátulról átölelte valaki. Gábor volt az, aki egyből meg is csókolta a lányt. Innentől kezdve az este további részét együtt töltötték.

Vica reggel Gábor ágyában ébredt. Égő, viszkető érzésre lett figyelmes, amit odalentről érzett. Atyaég, hiszen ez a hüvelygomba – döbbent rá azonnal. Élete legszebb éjszakájának így kell végződnie? A mellette fekvő fiúra nézett riadtan, aki egyből érezte, hogy valami baj van. Vica nem akarta elmondani, mi a baja, de Gábor annyira kedvesen és megnyugtatóan viselkedett, hogy a végén csak megnyílt a fiúnak. Gábor teljes természetességgel fogadta a hírt és rögtön fel is ajánlotta, hogy elviszi Vicát az ügyeletes gyógyszertárba, majd utána haza. Egy igazi lovag! – gondolta magában a lány.

A patikában a tünetei alapján hüvelygomba elleni készítményt ajánlott neki a gyógyszerész is. Mire Vica másnap felébredt, egy üzenet várta Gábortól: „Minden rendben? Jobban érzed magad? Tegnap este nagyon jól éreztem magam veled!" Vica mindaddig tartott tőle egy kicsit, hogy a fiú talán nem is keresi többé, ám ettől az üzenettől teljesen megnyugodott. Pár nappal később újra randiztak a viszketésről vagy a hüvelygombáról pedig többé nem is esett szó köztük.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.