Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nyerjen a kedvenc Rögös túrós ételével!

default user icon
MME
A magyar konyha méltán vált híressé. A mai napig számos kiváló minőségű és tradicionális alapanyaggal büszkélkedhetünk, amik színesítik a gasztronómiánkat. Ezek közül egyik a Rögös túró, amivel most akár értékes konyhai felszereléseket is nyerhet!

A Rögös túró igazán különleges alapanyag a számunkra. A Kárpát-medence régióján kívül máshol nem készítenek ilyen friss sajtot, továbbá ez az első tejtermékünk, ami 2019-ben kiérdemelte a hagyományos különleges termék elismerést, és bekerült az Európai Unió nyilvántartásába. 

 

Páratlan tejtermékünk több klasszikus magyaros fogás nélkülözhetetlen hozzávalója, gondoljunk csak például a túrós palacsintára, a körözöttre vagy éppen a túrógombócra. Nem véletlen, hogy ilyen széles skálán mozog a felhasználása, hiszen ez az egyik legsokoldalúbban hasznosítható konyhai alapanyagunk.
A kellemesen savanyú, zamatos ízének köszönhetően finomabbnál finomabb édes és sós ételek készíthetők belőle. Csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit varázsoljunk belőle az asztalra. Szendvicskrémet, pogácsát, főételt és süteményt egyaránt sikerrel alkothatunk vele. Ráadásul most szó szerint minden ötlet nyerő lehet!

 

Kezdetét vette a Rögös túró Receptverseny, amire bármilyen recepttel lehet nevezni, csupán egy kitétel van: a hozzávalók között szerepelnie kell a Rögös túrónak. Megéri minél több kreatív fogással indulni, hiszen annál nagyobb eséllyel nyerhető meg a havi Rögös túró ajándékcsomagok vagy fődíjként a Kitchen Aid robotgépek és Smeg Retro hűtők egyike!

Kötényeket felkötni, recepteket feltölteni, és győzzenek a legszerencsésebb szakácsok!

A nyereményjátékhoz a Rögös túró Receptverseny oldalán lehet csatlakozni: https://rogosturo.hu/receptverseny/ 

Ezek is érdekelhetnek

Friss