Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Játssz és Nyerj! Húsvéti finomságokkal és sütésre kész hírességekkel érkezik az Ide süss! legújabb évada

default user icon
MME
Március 27-én 21:00-kor debütál a VIASAT3-on a népszerű cukrászverseny legújabb évada, az Ide süss! – Húsvéti kihívás. Az ünnepi részekben hírességek mutatják meg, milyen cukorból faragták őket. Ábel Anita és Sass Dani összeszokott párosként támogatják a versenyzőket, a desszerteket pedig Szabadfi Szabolcs, az ország pékje és Szalai Dóri, a macaronok királynője értékeli.

Az idei versenyzők

Hétköznap esténként a különleges édességeké lesz a főszerep, ugyanis március 27-én 21:00-kor indul a VIASAT3-on a népszerű gasztroműsor 7. évada, az Ide süss! – Húsvéti kihívás. Ahogy decemberben, ezúttal is hírességek ragadnak robotgépet, hogy desszertkreációikkal elkápráztassák a zsűrit.

A BBC Studios Limited és a Love Productions közös formátumának hazai verziójában a legügyesebb cukrász címért ezúttal Csocsesz, Király Peti, Oroszlán Szonja, Pál Dénes, Pásztor Anna, Sáfrány Emese, Sipos Tomi, Szabó Simon, Szandi és Széphalmi Juliska szállnak versenybe.


A húsvéti finomságok ítészei és a legédesebb műsorvezető páros

Nem lesz azonban könnyű dolga a játékosoknak, hiszen számtalan izgalmas, de annál nehezebb kihívás vár rájuk: többek között fonott kalácsot, ehető habcsók ajtódíszt, sajttortát és répás finomságokat is kell készíteniük, a zsűri pedig korántsem vajszívvel értékeli majd az alkotásokat. Szalai Dóri, a macaronok alfája és ómegája, a ChezDodo macaronmanufaktúra tulajdonosa megköveteli a precizitást és az ízharmóniát, és különösen értékeli, ha a különböző textúrákkal is játszanak. Zsűritársa, Szabadfi Szabolcs, avagy Szabi, a Pék – aki az elmúlt harminc évben az egész világot bejárta a tökéletes kovász, kenyér és pizzatészta titkát kutatva – pedig a megfelelő technika mellett az alázatot és az akarást figyeli a versenyzőknél, hiszen a tökéletes süteményhez nem elég a receptet követni.

A nagy sikerű műsor tavaszi szezonjának műsorvezetői pedig továbbra is a fantasztikus páros, Ábel Anita és Sass Dani, akik már a harmadik széria óta csalnak mosolyt egymás, a játékosok és a nézők arcára egyaránt.

Március 27-től minden hétköznap 21:00-kor kapcsolj a VIASAT3-ra, és inspirálódj az ünnepi készülődéshez az Ide süss! – Húsvéti kihívás legújabb epizódjaival.

Nyereményjáték

Érdemes most részt venni a Mindmegette.hu legújabb nyereményjátékában, ugyanis ha velünk játszol, megnyerheted az Ide süss! kötények egyikét és egy húsvéti sütikiszúró szettet, a legszerencsésebb játékos pedig egy KitchenAid vezeték nélküli kézi mixerrel is gazdagodik. További részletekért kattints a linkre: facebook.com/mindmegette

A részletes játékszabályt ITT TALÁLOD! >>>

(x)

Ezek is érdekelhetnek

Friss