Britney Spears exférje kitálalt a gyerekeikről

Megszólalt Britney Spears első férje, Kevin Federline, aki az énekesnő két fiának édesapja is egyben. Az egykori háttértáncos sokat tud Spearsről a gyerekek miatt, és most úgy döntött, beszél arról, hogy ő és a gyerekek milyen kapcsolatban állnak most az énekesnővel – olvasható az Origón.

Forrás: Origo.hu2022. 08. 07. 19:40
Spears, Britney
Las Vegas, 2015. május 18. Britney Spears amerikai énekesnõ a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2015. május 17-én. (MTI/EPA/Jimmy Morris) Fotó: JIMMY MORRIS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Federline és Britney Spears 2004 és 2007 között voltak házasok, kapcsolatukból született gyerekeik már igazi kamaszok. Az exférj elárulta, hogy mindkét fiú elhagyta az anyját, és most apjukkal és annak új családjával élnek együtt.

A gyerekek már 15 és 16 éves kamaszok, épp a legnehezebb korban vannak, melyen nem segít az énekesnő meztelenkedése és sokszor bizarr viselkedése sem. Szinte nem telik el nap, hogy rajongók százai ne fejeznék ki aggodalmukat Britney őrült bejegyzései miatt. A fiúk épp ezért döntöttek úgy, hogy jobb, ha két lépés távolságot tartanak anyjuktól – írja a DailyMail.

Sokaknak az is feltűnhetett, hogy Spears és új férje esküvőjén egyik gyereke sem jelent meg, apjuk elmondása szerint ez Sean Preston és Jayden saját döntése volt, akik anyjuk aggasztó viselkedése miatt, hogy egy időre távol maradnak tőle.

A fiúk úgy döntöttek, hogy most nem találkoznak vele. Már néhány hónapja nem látták őt, az esküvőjére sem mentek el. Ezt az egészet nehéz volt végignézni, szörnyű volt látni, hogy a fiaim min mennek keresztül. Kemény volt. Ez a legnagyobb kihívás, amit valaha is meg kellett tennem az életemben… Próbálom elmagyarázni nekik, hogy ez talán csak egy másik módja annak, hogy megpróbálja kifejezni magát, de ez nem vesz el semmit abból a tényből, hogy mit tesz velük. Ez kemény dolog. El sem tudom képzelni, milyen érzés lehet egy tinédzsernek, miközben középiskolába kell járnia

– magyarázta az énekesnő volt férje, akinek szándéka, hogy tisztázza a helyzetet és ne uralkodjanak el a pletykák.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Borítókép: Britney Spears 2015-ben (Fotó: MTI/EPA/Jimmy Morris)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.