A szerdai gyurcsányos Partizán-interjú legjobb pillanatai (videó)

2022. szeptember 28. 12:08

Elképesztő jeleneteknek lehettek szemtanúi a szerdai partizános interjú nézői, íme egy csokorral belőlük!

2022. szeptember 28. 12:08
null

Gyurcsány Ferenc szerda este a Partizán vendége volt. Az interjúról lapunk több cikkben is beszámolt: Gyurcsány Ferenc a Partizánban: Amit Márki-Zay csinál, az nagyon messze van attól, amit Magyarországról gondolok „Nem alapértelmezett, hogy támogatjuk” – Gyurcsány belengette, hogy kifarolnak Karácsony mögül; Gyurcsány: Most van 1 millió szavazónk, azt gondolom, hogy egy, másfél év múlva lesz 1,5 millió.

Most a Partizán jelentkezett egy rövid „best-of” válogatással, amelyből a következő dolgok derültek ki:

Van-e a DK-nak megkülönböztetett felelőssége a választási vereségben? (Nincs.)
Nem kellett volna kiállni a vereség estéjén Márki-Zay mögé? (Nem.)
Alapvetés Karácsony Gergely 2024-es támogatása a DK számára? (Nem.)
Kellene egymást hasznos hülyének hívni? (Nem.)

Nem kellett volna kiállni a vereség estéjén Márki-Zay mögé? Alapvetés Karácsony Gergely 2024-es támogatása a DK számára? Kellene egymást hasznos hülyének hívni?

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csak_Szolok
2022. szeptember 29. 07:27
..........Jobboldali emberként mondom, hogy akkor esélyt adhatna a baloldalnak... Én ebben nem lennék olyan biztos. Gyurcsibohóc inkább a "szintézise" a ballibsiknek, ő egy személyben testesíti meg azt a szemetet, amit a zellenzék pártocskái egyenként, darabjaiban. Vagyis olyan, mint az egyszeri orosz "hűtőgépgyár" alkalmazott, aki a hazalopott alkatrészekből mindig csak egy tankot volt képes összerakni:), ugyanígy a zellenzéki darabokból is mindig Gyurcsibohóc kerekedik ki, még akkor is, ha ő fizikailag nincs is jelen, lásd az összefogásos választást. Nem a személye a lényeges, mert ha holnaptól azonnal eltűnne, ugyanez a zellenzék újra összerakna egyet.....
kubota
2022. szeptember 28. 19:37
Újra beismer egy "politikai tévedést". Már sokadjára. Akkor nem kellene beismerni azt is, hogy ennyi hazugsággal, tévedéssel a háta mögött jó lenne, ha elhúzna a kurva anyjába? Jobboldali emberként mondom, hogy akkor esélyt adhatna a baloldalnak...
Magnólia
2022. szeptember 28. 17:12
Küldjön már neki valaki egy üveg Visin Rapid szemcseppet, arra a randa vörös szemeire.
HHH
2022. szeptember 28. 15:50
Megint bebizonyosodott, hogy Feri egy igazi szarjancsi! Gerinctelen és ennek még hangot ad, mintha dicsőség, vagy egyenesség lenne. Igazi patkány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik