Reagált a vádakra Rubint Réka és Andrei Mangra

Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben egyre kevesebb közös kép készült az egykori táncospárról, többen is arról pletykálnak, hogy megromlott a kapcsolat Rubint Réka és Andrei Mangra közt.
Vágólapra másolva!

Korábban Rubint Réka arról beszélt, hogy vannak további tervei a táncossal, szeretné folytatni vele a közös munkát, és az összes tervezett koreigráfiát meg szeretné tanulni tőle. Most egy internetes csoportban arról beszélnek, hogy Réka és Andrei már nincsenek jóban, mindezt a finálé mozdulataiból gondolják.

Forrás: TV2

Azt írják, gyanús, hogy Réka nem posztolt a finálé napján sem a táncossal. Rubint Réka és Andrei Mangra cáfolja, hogy rosszban lennének, hiszen attól függetlenül, hogy nem posztolnak, nem azt jelenti, hogy már nem is jó a kapcsolatuk.

– mesélte Rubint Réka, majd hozzátette, életre szóló barátság köttetett közöttük, emiatt is ajánlotta fel Andreinek a közös projektet, ami végül nem jön össze.

Forrás: TV2

Andrei Mangra is beszélt a Borsnak a kapcsolatukról, szerinte sincs szó eltávolodásról. "Nagyon őszinte leszek. Jóban voltunk a legelejétől és ez ma is így van. Réka mindent lesztorizik. Nagyon jól teszi, hogy minden nap felrak tíz bejegyzést, gondolom ezért is szeretik és követik az emberek. Én pont az ellentettje vagyok, én kényszerből posztolok, mert muszáj, vagy ha tényleg van valami, amire nagyon büszke vagyok, vagy meg szeretnék megosztani valamit az emberekkel. Amikor kiestünk, négy hét szünetet tartottam, mert tüdőgyulladásom lett. Ekkor nem találkoztunk, nem posztoltunk, előtte pedig minden nap. Ezért érthették félre ezt az egészet, de a mi barátságunk ugyanolyan."