Vastag Csaba és felesége mindent elárultak a titkos álomesküvőjükről

Vastag Csaba
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba és a szerelme, Evelin nemrég titokban összeházasodtak. A pár nagy napjáról eddig nem sokat lehetett tudni, de most ők maguk meséltek.
Vágólapra másolva!

A pár helyszínnek a Budapest III. kerületi Kiscelli Múzeumot választotta, a százfős násznépben a családon és a szűk baráti körön kívül ismert színészek és zenészek is voltak. A pár pont miattuk döntött úgy, hogy vasárnapra szervezi az esküvőt.

Vastag Csaba kedvese, Domján Evelin a Story magazinnak árulta el, hogy azt hitte, elájul, amikor a templom előtt állt, mielőtt kimondta volna az énekesnek a boldogító igent:

– nyilatkozta Evelin.

Vastag Csaba hozzátette: a párja tényleg mesebeli hercegnő volt az esküvőjükön, és ő végig azon gondolkodott, hogy lehet ilyen szerencsés. Az énekes szerint azért száz embert hívtak meg a nagy eseményre, mert meg akartak húzni egy határt, hogy tényleg csak azok legyenek ott, akik az életük részesei.

Forrás: Vastag Csaba/Instagram

A nagy nap előtt nagy volt az ijedtség, ugyanis annyira beállt Evelin nyaka, hogy mozdulni sem bírt, ezért Csaba azonnal kórházba vitte a kedvesét.

"Négy injekciót kapott a hátába. Majd kiderült, a gyógytornát sem ússza meg. Azt mondták, muszáj, ha mielőbb jobban akar lenni" – mesélte a hetilapnak Csaba, aki minden este megmasszírozta a szerelmét, hogy jobban legyen a nagy napra.

Evelin hozzátette: egy ideig az is kérdéses volt, meg tudják-e tartani az esküvőt, de szerencsére az állapota folyamatosan javult, és végül már az sem fájt neki, ha a fejét kellett forgatnia.

Az esküvő nagy szenzációja az a pillanat volt, amikor a tortát a plafonról engedték le nekik. A dekoráció fehér és arany színekből állt, a mulatság pedig olyan jól sikeredett, hogy hajnalig tartott

– írja a lap.