Miután a láncfűrésszel nem tudta megölni az apját az érdi férfi, a rendőrök pisztolyával akarta lelőni

Vágólapra másolva!
Láncfűrésszel akarta megölni a saját apját egy férfi. Csakhogy ügyetlen volt, nem is nagyon volt korábban a kezében láncfűrész, csak ezért nem járt sikerrel. Azért így is több helyen megsebesítette az apját, akivel később a rendőrök fegyverével akart végezni.
Vágólapra másolva!

A férfi Érden a szüleivel és testvérével és a feleségével élt együtt egy családi házban. 2019 óta nem dolgozott, a felesége fizetéséből élt. A pénz miatt gyakoriak voltak a családi viták. 2021 őszén az apa azt kérte két fiától, hogy fejenként 40.000 forinttal járuljanak hozzá a ház rezsi költségéhez. Mivel ezt a férfi sértőnek érezte, még jobban megromlott a viszonya az apjával.

Néhány hónappal később el is döntötte, hogy megöli az apját, és a holttestét a kertben elássa.

Láncfűrészt vett magához, és órákon keresztül várta, a kertben elbújva, hogy hazaérjen.

Amikor belépett az apa keretbe, a fiú azonnal nekiesett. Mivel azonban a láncfűrész kezelésében nem volt jártas, nem járt sikerrel. Ugyan elindult az idősebb férfi felé,

azt üvöltve, hogy meg fogja ölni, de a láncfűrész váratlanul leállt.

A férfi újra indította a láncfűrészt, közben apja a földön hátrafelé csúszva menekült, de a támadó így sem tudta utolérni.

Forrás: Police.hu

A leállt láncfűrésszel így is meg tudta néhányszor sebesíteni. Az idősebb férfi a combján, a hasán és a karján sérült meg.

Mire a láncfűrészt sikerült újra beindítani, az apa már bemenekült a szomszédhoz, ahová az egyik rokona is megérkezett.

A fiú amikor az őt elfogó rendőröktől még megkérdezte, hogy ki van-e biztosítva a fegyverük, mert meg akarja ölni az apját.

A férfi ellen most vádat emeltek.