Több megállón keresztül szexelt egy pár a mogyoródi HÉV-en

aluljáró BKK-BKV H7-es HÉV csepeli Hév ég fa felhő felirat felsővezeték kopasz fa KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY KÖZTERÜLET NÖVÉNY személyautó szerelvény tájékoztató tábla vasúti töltés villanyoszlop
Budapest, 2016. február 7. A BKK-BKV Boráros tér és Csepel között közlekedő H7-es HÉV-vonal (Helyiérdekű Vasút) MXA típusú szerelvénye áthalad az út felett a Szabadkikötő úti töltésen, a Boráros tér felé tartva. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Pár napja egy férfi önkielégítést végzett Kerepesen a HÉV megállójában, azonban most újabb szeméremsértőket keres a rendőrség: a HÉV-en szexelt egy pár, több megállón keresztül. A település polgármestere nyíltan felvette a harcot a nyilvános perverzkedők ellen.
Vágólapra másolva!

Az "önkielégítő rémről" a rendőrségen tettek bejelentést, miután az ismeretlen férfi a helyi HÉV megállójában, az ottlévők szeme láttára végzett önkielégítést.

Illusztráció Forrás: MTI/Faludi Imre

„Tisztelt lakosság, egy egészen elképesztő eset történt itt most délelőtt. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz egy feljelentés kapcsán, ugyanis itt, a Szilasligeti HÉV-megállóban, a jegypénztár mögött egy férfi önkielégítést végzett, és többen látták” – mondta egy videóban a polgármester, aki ezután viszont magához, a titokzatos perverzhez szólt.

– köszönt el Gyuricza László.

A Bors felkereste a település vezetőjét, aki elárulta, hogy még nem jelentkezett a férfi:

„Sajnos láttam a felvételt, de nem ismertem fel, és még nem jelentkezett”

– mondta a lapnak Gyuricza László, aki elmondta, hogy az ígéretét betartja.

– jelentette ki határozottan.

Úgy látszik, mások is kedvet kaptak arra, hogy a tömegközlekedésen perverzkedjenek, ugyanis legutóbb

egy nő orálisan kényeztette a párját a mogyoródi állomásig, majd a férfi leszállása után egyedül folytatta tevékenységét.

A polgármester minden hasonló tett ellen sziklaszilárdan fellép. Mint mondta, minden erejével harcol, és nem tűri, hogy ezek elharapódzanak.