Opitz Barbi: Egyes emberek örültek volna annak, ha valami komolyabb bajom esik

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi a napokban egy Instagram-sztoriban írta le az érzéseit arról, hogy megtámadták egy budapesti plázában. Most elmondta, hogy többen durva üzeneteket írtak neki az eset után.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Opitz Barbit és a vele lévő VV Greget megtámadták egy budapesti plázában: az énekesnőt leköpték, a haját megtépték, a körme pedig úgy felszakadt, hogy orvosi ellátásra szorult. Mostanában csak a botrányairól hallani, de az énekesnő Instagram-oldalán a napokban bejelentette, hogy még a héten új dallal rukkol elő. Erről készített egy TikTok-videót, de a zene mellett a plázai verekedés is szóba került.

Forrás: Opitz Barbi/Instagram

(...) Például azok is, akik a Westendben nekünk álltak, nekünk jönnek... Mi ez? Mi ez a szint? A hírességek élete sem tökéletes. Ebből a példából is láthatjátok, a hírességnek is meg van a hátulütője, viszont az, hogy én énekesnőként élhete a mindennapjaimat, az nekem sokkal több jót adott, mintsem, hogy ilyeneken leragadjak. Nyilván rosszul esik, hogy álhíreket kell olvassak, vagy hatalmas túlzásokat, de most ott tartok egyébként, hogy nagyon sokat erősödtem..." - magyarázta.

@opitz.barbi.__

♬ eredeti hang - opitz.barbi.

Opitz Barbi mostanában családi botrányával szerepel sokat a lapokban, erről a cikk alatt olvashat: