Iskoláslányok előtt végzett önkielégítést az ismert festőművész Nagykőrösön

Zaklat az exem: három éve szakítottam vele, de még mindig üzenetekkel bombáz zaklató követ szatír tolvaj
Vágólapra másolva!
A városszerte ismert hobó festőművészből órák alatt közellenséggé vált B. Tamás Nagykőrösön, ahol három 15 éves középiskolás lány előtt, fényes nappal maszturbált, miközben próbálta őket szexuálisan megkörnyékezni, számol be róla a Blikk.
Vágólapra másolva!

A gyomorforgató eset szeptember 20-án, kedden délután történt, a városi szakiskola melletti népszerű parkban. A 46 éves férfit őrizetbe vették, és eljárást indított ellene a rendőrség, a hírről értesülve helyiek kommentjeikben nyílt kasztrálást, súlyos börtönéveket követelnek.

B. Tamás alkoholista, sokáig hajléktalanként járta a várost. Ugyanakkor már iskolás kora óta felfigyeltek remek kézügyességére, festői képességeire. Végül ez jelentette a kiutat reménytelen helyzetéből. Bécsben mecénást talált, aki segített megteremteni odakint az alkotáshoz a szükséges feltételeket, s értékesíteni képeit. Hamar híre ment sajátságos stílusú alkotásainak, volt olyan portréja, amely 5000 euróért, vagyis több mint 2 millió forintért talált gazdára – mondta el a Blikknek egy helybéli férfi,

aki naponta látta egy közeli padon az ápolatlan külsejű művészt, többnyire részegen, de volt, amikor éppen dobozos tejjel a kezében.

– Még kiállítása is volt a városban pár évvel ezelőtt. Az osztrák menedzsere is jelen volt a megnyitón. Valójában sok pénzt keresett a képeivel, ám úgy hallottuk, hogy ezt nem adta át neki támogatója, félve attól, hogy B. Tamás ismét a pohár után nyúl - mondta a férfi.

Ez sem segített a festőn: városszerte mind gyakrabban látták lerészegedve

. Nagykőrös piacán többen is elmondták, hetente többször is felbukkant, viselkedésével megbotránkoztatta a vásárlókat és eladókat egyaránt.

– Tavaly télen az is megtörtént, hogy miután folyamatosan zaklatta az embereket, a piac felügyelője megpróbálta kitessékelni. A bejárati ajtót testével tartotta az asszony, amit a férfi kívülről próbált befeszíteni. Végül a rendőrséget hívták segítségül, ők távolítottak el az ingerült férfit – mesélte a lapnak a piac egyik árusa.

Most pedig kiderült hogy a parkban elfogott szatír és a rossz külsejű festő egy és ugyanazon személy. A rendőrség múlt heti közleménye szerint szeptember 20-án délután feldúlt édesanya telefonált segítségért a rendőrségre. „Lánya iskola után beszélgetett egy nagykőrösi parkban két barátnője társaságában, amikor egy ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk.

- írta a police.hu.

A férfi letolt nadrággal egy darabig követte őket, végül egy bokornál fejezte be az önkielégítést. A lányok hazaérve azonnal szóltak a szüleiknek. B. Tamást másnap reggel a házánál fogták el, szeméremsértés gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi megtagadta a vallomást, de nem tett panaszt a gyanúsítás ellen. A Pest megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztályán a Blikk kérdésére tegnap elmondták: B Tamás szabadlábon védekezhet. A férfi azonban vélhetően nem tért vissza lakhelyére, nem tudják, hol van.

A címlapi / social media kép illusztráció.