Borzasztó gyerekkora volt a vonat elé ugró nagykőrösi lánynak - megszólalt a nagymama

vonatsín
Vágólapra másolva!
Péntek délután öngyilkos lett egy fiatal nő Nagykőrösnél. A tragédiáról az áldozat idős nagymamája csak ma délelőtt tudta meg. Az asszony könnyeivel küszködve mesélt az unokájáról a Borsnak.
Vágólapra másolva!

Az öngyilkos nő 85 éves nagymamája egy Pest vármegyei idősotthonban él. Az idős asszonyt hétfőn délelőtt kereste fel az unokájának a vőlegénye, hogy elmondja neki a szörnyű hírt.

A nagymama elmondta, hogy unokájának három testvére volt és sajnos nem volt túl jó gyerekkoruk, az anyjuk nem akarta gondozni őket, a fia pedig képtelen volt rá. Így kerültek a gyerekek intézetbe.

Az elhunyt lány állt a legközelebb a nagymamájához, aki rendszeresen látogatta őt és a testvéreit az intézetben. Szerette volna magához venni a gyerekeket, de már túl idős volt ehhez. Elmondása szerint a lány jó tanuló volt és biztos volt benne, hogy sokra fogja vinni.

Illusztráció Forrás: pixabay.com

Az asszony elmondása szerint a lány akkor volt először igazán boldog, amikor megismerte a vőlegényét.

A nagymama szerint igazán összeillettek és jó volt őket együtt látni, a lány szeretett volna gyerekeket és megígérte, hogy jobb életet biztosít nekik, mint amilyen neki volt.

Az asszony már két éve nem beszélt a fiával, azt sem tudja, hogy értesítették-e arról, hogy a lánya meghalt.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!