Évek óta küzd betegségével Tóth Gabi

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Sosem titkolta Tóth Gabi, hogy nagyon érzékeny, ez egy régóta fenálló betegsége miatt is van, ami még tinédzserkorában alakulhatott ki nála. Épp ezért tartja fontosnak, hogy beszéljen az állapotáról, hogy ezáltal másoknak is segíthessen. 
Vágólapra másolva!

A napokban Tóth Gabi és Pápai Joci ellátogattak egy általános iskolába, ahol hatvan gyereknek tartottak osztályfőnöki órát. Az énekesnő a fiataloknak is elmondta, ő hogyan élte meg ezt az időszakot és saját történetével szeretne segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint ő.

Engem nagyon sokat bántottak, és még most is rengetegszer kapok negatív kritikát. De egyet jegyezzetek meg, soha ne engedjétek, hogy az önbizalmatokat elvegyék!" - mondta a gyerekeknek Tóth Gabi, aki a mai napig sokat küzd az őt ért bántásokkal. Számára pánikbetegként sokkal nehezebb kezelni a negatív, sokszor fenyegető üzeneteket, de szerettei segítségével igyekszik úrrá lenni a helyzeten.

Én egyébként ezt már egész jól kezelem. Például, amikor Jocival énekelünk, vagy zenélünk, az mindig segít. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ezzel meg lehet tanulni együtt élni, azonban fontos, hogy beszéljünk róla, mert a fiatalok nem biztos, hogy ezt a helyén tudják kezelni - mondta az énekesnő, akinél már enyhült a pánikbetegség, de évekig sok nehézséget okozott számára és tudja, hogy sosem szabadulhat meg tőle véglegesen.

Tóth Gabi úgy gondolja, hogy nála fiatalon alakult ki a hajlam a pánikbetegségre, mivel sokat csúfolták a kortársai, főleg azért, mert nem volt tehetős a családja és nem voltak drága holmijai. Ezért is féltette nagyon kislányát, Hannarózát az óvodától, de szerencsére félelmei hamar elillantak.

Viszont sokkal jobb azt látni, hogy a gyerek nem zokog és csimpaszkodik utánam, hanem végre szárnyal és megvannak az első lépései a világ felé" - mondta a Borsnak Tóth Gabi, akinek nehéz volt elengedni a kislányát a közösségbe, mégis büszke rá, hogy ilyen jól viseli a változásokat.