Mentőt kellett hívni az Omega zenészéhez

Omega együttes, Molnár György, elefánt, család
Vágólapra másolva!
Újabb rossz hírek érkeztek Molnár György Elefánttól. Az Omega zenésze mellkasi panaszai miatt nemrég mentőt hívott magához. Bár már számos vizsgálatot végeztek rajta, egyelőre nem derült ki, mi okozza a problémáját.
Vágólapra másolva!

Néhány hónapja mesélte Molnár György Elefánt, hogy hosszú küzdelmes hónapok után búcsút inthet daganatos betegségének. Az Omega gitárosának utolsó vizsgálatai megnyugtató eredményeket hoztak, nem alakultak ki áttétek a szervezetében. A zenésznél most újabb nyugtalanító panaszok jelentkeztek, de egyelőre még nem derült fény arra, mi lehet a baj.

Molnár György Elefánt Forrás: BorsOnline

„Pünkösdkor kihívtam magamra a mentőt. Aznap bekerültem a Kútvölgyi Kórházba, épp a kardiológiai osztály volt a sürgősségi ügyeletes, végül egészen késő estig ott voltam. Rengeteg vizsgálatot végeztek rajtam, voltam vérvételen, EKG-n, az eredmények akkor nem mutatták ki, mi lehet a probléma. Viszont az biztos, nem stimmel valami" – mesélte a történteket a Ripostnak a zenész, aki a kicsit hűvösebb időben jobban érzi magát, de időnként így is jelentkezik nála egy enyhe mellkasi nyomó érzés.