30 évvel fiatalabb énekesnővel jött össze a 72 éves Bill Murray - fotó

Bill Murray Red Carpet - 14th Rome Film Fest 2019  IDSOK NurPhoto General News Arts Cuture and Entertainment CELEBRITY Rome Film Festival 2019
Bill Murray walks the red carpet during the 14th Rome Film Festival on October 19, 2019 in Rome, Italy. (Photo by Mauro Fagiani/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Bill Murray a majdnem 30 évvel fiatalabb Kelisszel van együtt, egy ismerősük mesélt róluk.
Vágólapra másolva!

A 72 éves Bill Murray-t a londoni Mighty Hoopla fesztiválon látták együtt a 43 éves Kelisszel, akinek ez volt egyébként a legnagyobb slágere. A két sztár állítólag egy párt alkot, már közös fotó is készült róluk:

Egy ismerősük a The Sun amerikai kiadásának úgy nyilatkozott, hogy Murray és Kelis az Egyesült Államokban ismerkedtek össze, és a színész már az énekesnő több koncertjén megjelent, nem véletlenül kísérte el Londonba is – ahol ugyanabban a hotelben is szálltak meg.

Murray felesége 2021-ben, Kelis férje pedig tavaly halt meg, a The Sun informátora szerint a gyász hozott létre köztük egy különös köteléket. "Bármi is hozta össze őket, és bármennyire is valószerűtlennek tűnik, mindketten szinglik, és jól érzik magukat együtt a meglehetősen nagy korkülönbség ellenére is" – mondta az ismerősük.