Orosz publicista: Putyin fel akarja robbantani a Zaporizzsja atomerőművet és Ukrajnát vádolja majd

2022. augusztus 10. 06:50

Andrij Piontkovszkij erőseket mondott egy tévéműsorban.

2022. augusztus 10. 06:50
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök azt tervezi, hogy felrobbantja a Zaporizzsja atomerőművet, és Ukrajnát vádolja majd meg – erről Andrij Piontkovszkij orosz publicista, politológus beszélt a 24-es csatornán az Unian szerint, írta meg az Index.

A szakértő szerint az orosz elnök az ukránokra akarja hárítani a felelősséget az atomerőmű nukleáris veszélyeztettsége miatt.

Hozzátették: Az erőmű körüli hadiviselést a publicista a Kreml legveszélyesebb lépésének nevezi, ezért felszólította a tisztviselőket, hogy tegyenek meg mindent azért, hogy a Nemzetközi Atomenergia ügynökség képviselői bemehessenek az erőműbe, és megakadályozhassák a nukleáris katasztrófát.

Nyitókép: Ed Jones/AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2022. augusztus 10. 17:00
Természetesen, amikor a liberálnáci hazug, ukránszopó mandiner orosz forrásból vesz hírt, akkor csakis a legnagyobb degeneráltat képes megtalálni. Idióta mocsok hazug szar oldal vagytok.
Digitalista
2022. augusztus 10. 13:02
Nem kétséges Andrij Piontkovszkij és Vásárhelyi Mária egypetéjű ikertestvérek!
nlion
2022. augusztus 10. 12:55
persze h rájuk fogja fogni az orosz mindent rájuk fognak a kőolaj elzárást is
nlion
2022. augusztus 10. 12:55
persze h rájuk fogja fogni az orosz mindent rájuk fognak a kőolaj elzárást is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik