Az Onlyfans-modellt vádolják barátja meggyilkolásával Floridában - videó

Vágólapra másolva!
Courtney Clenney közösségi média modellt másodfokon is gyilkossággal vádolják barátja, Christian Toby Obumseli áprilisi halála miatt. A 26 éves Clenney-t szerdán tartóztatták le Hawaiin.
Vágólapra másolva!

Courtney Clenneyt vádolják barátja meggyilkolásával - írja a CBSNews.

A search for her exclusive content shows that it is 'no longer available' but her Instagram account - with two million followers - remains online

A miami államügyész, Katherine Fernandez Rundle keddi sajtótájékoztatóján a pár

rendkívül viharos és heves kapcsolatáról

számolt be, amely 2020 novemberében kezdődött. Clenney elfogatóparancsa szerint a kapcsolat során

mindkét fél részéről többször előfordult családon belüli erőszak.

Elmondta, hogy az épület biztonsági személyzete számos esetet dokumentált a pár közötti hangos veszekedésekről, miután 2022 januárjában beköltöztek a lakásba, hozzátéve, hogy a lakásban két emelettel feljebb lakó lakók is panaszt tettek az épületben a zaj miatt.

Az ügyész egy 2022 februárjában az épület egyik liftjéből készült videót is bemutatott, amelyen látszik, hogy Clenney lökdösődik és megüti barátját.

A letartóztatási parancs szerint 2021 júliusában egy Las Vegas-i szállodában Obumseli ellen elkövetett családon belüli testi sértés miatt is vádat emeltek ellene.

Az ügyész elmondta, hogy a pár rövid időre különvált, amikor Clenney március végén kirúgta Obumselit a lakásából, de április 1-jén visszatért.

A rendőrséget még aznap kihívták a lakáshoz, és Clenney ittasnak tűnt

- mondta Rundle ügyész.

Obumseli halálának napján 13:15-kor hagyta el a lakást, és 16:33-kor tért vissza a szendvicsekkel, mondta Rundle. Clenney 4:43-kor felhívta az édesanyját, és hat percig beszélt vele, majd 4:49-kor ismét felhívta, és hét percig beszélt vele, mondta Rundle.

4:57-kor hívta a 911-et, hogy jelentse, Obumselit leszúrták.

Ezalatt az idő alatt szomszédok hívták az épületet egy zavargás miatt, és a biztonságiak is hívták a 911-et

- mondta Rundle.

Rundle elmondta, a segélyhíváson hallható ahogy Obumseli azt mondja, hogy haldoklik, és elveszíti az érzést a karjában, és hogy Clenney azt mondja a hárttérben, hogy nagyon sajnálom.

Clenney később azt mondta a rendőröknek, hogy ő szúrta le Obumselit, miután a férfi megragadta a torkánál fogva és a falhoz szorította, mondta Rundle.

Rundle elmondta, hogy Miami-Dade megye vezető orvosszakértője megállapította, hogy Obumseli halálát egy három centiméter mély, mellkason ejtett szúrt seb okozta.