Itt van Putyin bizalmasának elképesztő bejelentése

MEDVEGYEV, Dmitrij
Dmitrij Medvegyev, Oroszország miniszterelnöke
Vágólapra másolva!
Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke és miniszterelnöke, az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője Telegram-csatornáján közzétette véleményét, miszerint az európaiak belefáradtak az ukrán menekültek fogadásába. Medvegyev egyik legközelebbi bizalmasa Putyinnak, mostani megszólalása kétségtelenül elképesztő bejelentésnek tekinthető.
Vágólapra másolva!

Az európai államok egyre-másra elégelik meg a folyamatos menekültáradat érkezését. Leginkább a lengyelek hallatják a hangukat ezzel kapcsolatban, akik már négymillió ukránt fogadtak be.

Felemlegették a szélsőséges ukrán nacionalizmust, amivel napjainkban is találkozni. Hasonló folyamatok zajlanak más európai országokban is, amelyek eddig Kijev kedvére tettek. A Európai Unióba való mitikus belépés árnyékában az ukranofíliából hamar ukranofóbia alakulhat ki.

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnöke Forrás: MTI/EPA/Szputnyik/Orosz kormány sajtószolgálata pool/Dmitrij Asztahov

Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője nyomatékosította, hogy a több millió menekült nyomást gyakorol Európára, ami meg is mutatkozik abban, hogy kezd elegük lenni belőlük.