Jelenleg a Blokád a legnézettebb film a magyarországi Netflixen

2023. március 28. 22:12

A taxisblokádról szóló film a mozikban is sikeres volt, az év legnézettebb magyar filmdrámája lett.

2023. március 28. 22:12
null

A Blokád március 22-én került fel a Netflix kínálatába, és jelenleg a legnézettebb film a streamingplatform magyarországi kínálatában – közölte a Nemzeti Filmintézet.

A Seress Zoltán, ifj. Vidnyánszky Attila, Gáspár Tibor, Tóth Ildikó és Végh Zsolt főszereplésével készült mozifilm a tavalyi év kiemelkedő mozisikere volt, öt hétig volt a 10 legnépszerűbb alkotás között és az év legnézettebb magyar filmdrámája lett, hiszen csak vígjátékok előzték meg a jegypénztáraknál – teszik hozzá. 

A Blokád a Box Office Mojo adatai alapján majdnem 99 millió forintot termelt a mozikban. A filmhez a magyar állam másfél milliárd forint állami támogatással járult hozzá. Csaknem 58 ezer ember váltott rá jegyet, és 22 hétig volt műsoron a mozitermekben.

A film nemrég a You Tube-ra is felkerült, így már tényleg bárki számára elérhető: 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2023. március 31. 09:26
Kéne még pár film a 2006-os, elkúrtukos eseményekről is. Mondjuk van egy kopasz, militáns geci, szar-fos a magyar sereg, beáll a fr. idegenlégióba, az is fos, hazajön, jönnek az események, a magyar politika is szar, arra is szarna, csak kimegy a húga, öccse, hülye haverjai, ezért kimegy utánuk, jön a lovasroham, mire ő rendet rak, jöhet az akció Hadikosan, John Woosan, John Wickesen: https://www.youtube.com/watch?v=atTm8vPfTqw&ab_channel=panchamkauns
Danaida
2023. március 29. 22:43
Köbli Norbert jó forgatókönyveket ír. Én még nem láttam, de tervezem. Beszéltem pár harmincas fiatallal, elég jónak találták a filmet. /nem fideszesek/ Már ennek örülök, hogy a fiatalabbak is megnézik! Árppi nimbusza fogyatkozzon!
gyk
2023. március 29. 17:35
Sajnos a you tube mar letiltotta.
buckafej
2023. március 29. 14:10
Kíváncsi vagyok, hogy az itt kommentelők közül hányan látták a filmet. Én láttam és tetszett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik