Ocsmány erőszak az RTL Klub műsorában

Való Világ
Vágólapra másolva!
A Való Világ című műsorukban ocsmány erőszak történt, de az RTL Klub nem akar foglalkozni a visszataszító esettel. Olyan közleményt írtak, amelynek fogalmazása közben nyilván röhögcséltek az irodában, oda nem illő idegen szavakkal, liberális locsogással leöntve. És persze semmit sem csinálnak, folytatják a műsort.
Vágólapra másolva!

Egy VV Zsolti nevű celeb az internetes műsorában beszélt arról, hogy az RTL Klub műsorában az egyik valóságshow-figura büntető törvénykönyvbe ütköző dolgokat tett egy másik játékossal szemben, amikor kifejezetten erőszakosan volt és ordibált egy lánnyal. Állítólag egy másikat meg összerugdosott.

Forrás: ValóVilág

Az ocsmány erőszakra az RTL Klub - mi mással - hazugsággal válaszolt, ugyanis egyértelműen kiderül, hogy nem akarnak foglalkozni a kínos esettel.

"A közvélekedéssel ellentétben azonban a villában zajló eseményekre nincs teljes ráhatása a műsor készítőinek. A műsor és a műsorsugárzás jellege miatt a szereplők viselkedését, a villában történt eseményeket valós időben a műsor készítői nem tudják befolyásolni. A villalakókat akkor zárjuk ki a játékból, ha a velük előzetesen megismertetett szabályok szerint saját, vagy mások testi épségét veszélyeztetik. A szóban forgó eset kapcsán a játékosok tájékoztatást kaptak a műsor készítőitől arra vonatkozóan, hogy milyen jogi lehetőségeik vannak" - közölték az agresszív eset után.

Az persze megnyugtató, hogy közlemünyük szerint majd szakemberek megmutatják a "villalakóknak" - ahogy az RTL Klub írja - "az asszertív kommunikáció alapjait". Asszertív. Hát persze.