Furcsaság

2022.05.19. 07:11

Lehet, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup átvert mindenkit?

Az egyik legnépszerűbb hazai sztárpár ment szét váratlanul, röviddel az eljegyzés után. Akik azonban figyelmesen figyelték Szabó Zsófi közösségi oldalait, felfigyelhettek pár jelre.

A Jóban Rosszban egykori színésznője és a tréner szerelme az első napoktól kezdve izgatta a bulvársajtót, hiszen Szabó Zsófi korábban több ismert tévéssel-celebbel járt, többek közt Berki Krisztiánnal, az edző pedig Hosszú Katinka olimpikon férje volt, a váláskor nagyjából kétmilliárd forintos vagyonról kellett dönteni. A lapok hetekig csak találgattak, mert a páros titokban találkozott, már az is hír volt, ha Tusup autója a műsorvezető háza előtt állt.  

A sztárpár később is gyakran szerepelt az újságokban, volt eljegyzés is, pár napja Tusup szenvedélyes posztban vallott szerelmet Szabó Zsófinak. Egyikük sem nyilatkozik, de a közösségi oldalaik beszédesek.

Szabó Zsófi sem a Facebookon, sem az Instagramon nem posztolt olyan képet másfél hónapja, amelyen a tréner is szerepelne. Azóta 35 posztja volt az Instagramon, mindegyiken egyedül látható, esetleg valamilyen terméket népszerűsít.

 

Mikor történhetett a szakítás?

Szabó Zsófit 370 ezren követik az Instagramon. Reggel még vidám képet posztolt, este jött csak a hidegzuhany. Reggel még a pozitív gondolkodásról, a motivációról, a futásról posztolt. Addigra tény volt már a szakítás vagy csak napközben döntöttek így? 

Tusup nem olyan szorgalmas a közösségi médiában, ő május 1-jén még mutatott egy közös, szerelmes fotót. „Annyira büszke és szerelmes vagyok beléd, mint anya és nő! Igazán lélegzetelállító!” – írta akkor a posztban.

Azóta három posztja volt, azokból is egy a mai, amelyben ugyanúgy közli a szakítás tényét. Az edző a Facebookot sem szórja tele posztokkal, ugyanaz a kép és szöveg ment ki május 1-jén, azóta ott csak két üzenete volt: egy reklám és a szakítós szöveg – derül ki az Origo cikkéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában