Rohammentő vitte kórházba az Exatlon sztárját, azonnal műteni kellett

Ujvári Izabella
Vágólapra másolva!
Egymás után jönnek a nehézségek Ujvári Izabella életében. Az Exatlon egykori versenyzőjének nagymamája áprilisban meghalt, most pedig azonnal meg kellett operálni a sportolónőt. Szörnyű hasi fájdalmakra panaszkodott, rohammentő vitte kórházba. 
Vágólapra másolva!

Ujvári Iza petefészkében szétrobbant egy ciszta. Az orvosok a vizsgálatot követően, azonnal a műtőbe vitték a sportolót.

Jelenleg otthon lábadozok, de még mindig komoly fájdalmaim vannak. Az orvos azért megnyugtatott, a profi sportolói karrieremet nem veszélyezteti, hogy szétrobbant bennem egy ciszta, de most pihennem kell. Akárhogy is számolom, ez már a nyolcadik műtétem volt. Csak a térdemet operálták ötször, aztán volt egy mandulaműtétem, majd a vakbelemmel voltak gondok, most meg ez történt. Természetesen a családom és a barátaim támogatnak, de ez most egy nehéz időszak – mondta a Borsnak Izabella. A volt válogatott atléta nemrég vesztette el nagymamáját.

Hogy lehet az, hogy csak így itt hagysz minket? Hogy lehet az, hogy nem viccelődsz velem többet? Nem ölelgethetlek már meg? Nem tömsz tele a finomságaiddal? Többé nem írja ki a telefonom, hogy Mamzli hív? Még igazán fel sem fogtam, hogy nem beszélgetünk többé olyan nagyokat.... Annyira fontos vagy nekem... Hogy fogom ezt feldolgozni, nélküled? Kiszakad a lelkem. Nem szóltál nekünk időben, nem akartál terhelni minket és most pedig teljesen padlót fogtunk, mamikám nem bírom. Annyira hiányzol... Szeretlek nagyon „aranyhúsom" - írta akkor közösségi oldalán.

Forrás: Ujvári Izabella, Instagram