Drogfüggőségéről beszélt a magyar zenész

Molnár Tamás
Vágólapra másolva!
Molnár Tamás magyar énekes, dalszerző bár sikert sikerre halmoz, mégis van, ami beárnyékolja a boldogságát, mégpedig a függősége, amiről most Palik László műsorában vallott őszintén. 
Vágólapra másolva!

A 35 éves dalszerző, dalszövegíró, az Anti Fitness Club, majd a JETLAG zenekarok alapítója több szakmai elismerést is a magáénak tudhat, hiszen Fonogram- és többszörös VIVA Comet díjas előadó, valamint A DAL 2020 legjobb dalszövegírójának járó díjat is megkapta. Magánéletében is minden rendben, hiszen tavaly jegyezte el párját, Cinthya Dictatort, akivel hamarosan sort keríthetnek az esküvőre is.

Most Molnár Tamás a Palikék Világában vallotta be, hogy sokáig nagyon vad életet élt, komoly drog-és alkoholproblémákkal küszködött.

Azt szerettem, amikor elindultam pénteken, aztán hétfő délben még nyomtam. Kis bulikra nem rezonáltam" – vallotta be őszintén Molnár Tamás, aki elmondta, hiába próbálta figyelmeztetni a környezete, nem érdekelte senki véleménye akkoriban.

„Az a baj, hogy sokkal önfejűbb voltam annál, hogy ilyen életvezetési tanácsokat vagy útmutatásokat megfogadjak. Az a típus vagyok, aki a saját kárán tanul, de abból legalább tanultam. Folyamatos ülések voltak a kiadóban, aminek a témája a cuccozás és én, vagy a zenekar volt, ez nem volt tabu. Aki körülöttünk dolgozott, az ezt mind látta, és különböző eszközökkel sugallták, vagy próbálták elmagyarázni, hogy haver, ez nem lesz jó így" – mondta a zenész, aki úgy érzi, hogy most sínen van az élete minden téren és már öt éve tiszta, de még mindig fél attól, hogy visszaeshet.

Ez időről időre emlékeztet arra, hogy ez nem egy olyan dolog, amin átlépsz, ez mindig ott liheg a nyakamban, csak az az egy fontos, hogy én mindig erősebb legyek ennél a lihegésnél" - mondta Molnár Tamás.