A szakember szerint veszély leselkedik Kulcsár Edinára

A szerelem, a rózsaszín köd valóban tovább tud lendíteni minket egy fájdalmas szakításon, és kellőképp doppingol minket, de szembe kell néznünk azzal, hogy mi romlott el az előző kapcsolatunkban – figyelmeztet a Ripostnak nyilatkozó dr. Makai Gábor, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Forrás: Ripost.hu2022. 01. 26. 10:42
Kulcsár Edina Fotó: YouTube

A szerelem, a rózsaszín köd valóban tovább tud lendíteni minket egy fájdalmas szakításon, és kellőképp doppingol minket, de szembe kell néznünk azzal, hogy mi romlott el az előző kapcsolatunkban – figyelmeztet a Ripostnak nyilatkozó dr. Makai Gábor, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Óriási port kavart, hogy Kulcsár Edina a múlt héten bejelentette: bár még hivatalosan nem vált el gyermekei apjától, Csutitól, máris megtalálta azt a férfit, akit egész életében keresett, méghozzá a rapper G.w.M személyében.

A rapper azóta el is hagyta a családját, hogy szorosabbra fűzze a szálakat az énekesnői babérokra törő Edinával, aki hétfőn elő is rukkolt új dalával, ami az Egyetlen szó címet viseli, a Csutival történő szakításáról szól, és a „dzsívíem prodáksön” gondozásában készült.

A napnál is világosabb, hogy Edina most fülig szerelmes a rapperbe, és a rózsaszín ködön kívül nem sokat lát a külvilágból, mintha egy alternatív valóságba csöppent volna, aminek bizony megvannak a veszélye.

A klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, dr. Makai Gábor szerint ugyanis nem túl szerencsés egyik párkapcsolatból azonnal fejest ugrani a másikba, hiszen minden szakítás egy nagy veszteség, amit időbe telik feldolgozni.

„Mindegyik félben egy gyászreakciót indíthattak el a történtek. Alapvetően ez egy veszteségélmény, hiszen elveszítjük azt, aki korábban éveken át fontos volt. Nem feltétlenül igaz ugyanis az, hogy a szakító felek már teljesen elhidegültek egymástól, amikor kimondták, hogy vége. Feltételezhető, hogy van egy nagyobb kötődés iránti vágy az egyik fél részéről, neki nyilván nehezebb ezt feldolgozni. Tény és való, hogy senkinek sem könnyű, annak sem, akinek máris lett egy új párja. Ne gondoljuk, hogy annyira jó, hogy valaki azonnal fejest ugrik egy új kapcsolatba, és nem varrja el a régi szálakat mélyebb szinten. Az új kapcsolat minden esetben kétesélyes kapcsolódás. A szerelem, a rózsaszín köd valóban tovább tud lendíteni minket egy fájdalmas szakításon, és kellőképp doppingol minket, de szembe kell néznünk azzal, hogy mi romlott el az előző kapcsolatunkban. Hiszen ugyanazt a működési módot viszem tovább, ha nem tudom, hogy mi volt valójában a gond a múltban. Ezért szoktuk azt mondani, hogy időt kell hagyni magunknak, és sokkal nagyobb tudatossággal kell jelen lenni, mert ha elillan a rózsaszín köd, akkor látják meg a felek igazán, hogy milyen ember is valójában az ő új választottjuk” – jelentette ki a szakember, aki szerint ismerkedni és randizgatni persze lehet, de nem feltétlen jó ötlet kijelenteni, hogy egyből megtaláltuk életünk párját.

A Ripost eredeti cikke IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Kulcsár Edina (Forrás: YouTube/képernyőfotó)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.