Meztelen fotóiról, pornókarrierjéről beszélt Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Egy hónapja kezdett vetkőzni az OnlyFans oldalon.
Vágólapra másolva!

A TV2 egykori nagy Ő-je, Molnár Anikó egy hónapja újra vetkőzik, és úgy tűnik, nem bánta meg, óriási bevétele van. "Szinte órára pontosan ma egy hónapja, egy hirtelen jött ötlettől vezérelve belevágtam egy teljesen új dologba, melyről én

képes leszek-e minden nap foglalkozni vele a civil munkám mellett, hogy ki mit fog szólni hozzá, hogy hogy hogy, reggelig sorolhatnám, mennyi kérdés kavargott a fejemben. Azt mondtam magamban, hogy ha nem vágok bele, lehet, hogy később megbánom. De az is lehet, hogy azt bánom meg, ha belevágok. Sok dolgot megéltem már, talán mások töredékét sem tapasztalják meg egy élet alatt" - írta oldalán.

Molnár Anikó instagram.com/molnaraniko11/

"A bátorságom, a kíváncsiságom, a kitartásom, a hitem és az erőm vitt mindig előre. Amikor két csodálatos embert mellémsodort az élet, akkor döntöttem el, hogy "egy életem, egy halálom", kezdjük, majd lesz valahogy... Biztos? Kérdezték. Mondtam, igen, hajrá, csináljuk. Egy hónap telt el. Ez idő alatt egy csapat lettünk. Bekerült az oldalam a világ legeredményesebb oldalai közé.

Hogy nem fog érdekelni mások véleménye. Mert a legfontosabbak mellettem vannak, tudják és értik a miérteket és hogy ez nem az, ami miatt lehajtott fejjel kellene járnom az utcán. És ez az, ami erőt ad a folytatáshoz. Azoknak, akik mellettem vannak, hálásan köszönöm, akik meg ellenem, azoknak is köszi, mert általuk erősödök, napról napra" - írta oldalán.

Lapozzon, mutatjuk a teljes posztot.