Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben egyre több videót lehet találni az interneten a pofozóversenyekről, melyeken általában két nagydarab férfi áll egymással szemben, majd felváltva adják egymásnak a pofonokat, a végén pedig az nyer, aki állva marad. Ennek most megérkezett a továbbfejlesztett női változata, amelyben nem egymás arcát ütik a versenyzők, egymás fenekét paskolják vérvörösre.

A furcsa "Booty Slapping Championship" keresztelt verseny először Oroszországban vált ismertté, ahol fitneszmodellek felváltva csapkodták egymást a színpadon, azzal a céllal, hogy kibillentsék egymást az egyensúlyukból.

A tavaly novemberben Romániában megrendezett verseny viszont már úgy tűnik, sokkal inkább hajaz a brutális pofozóversenyre, ahol a felek olyan erősen ütik egymást, ahogy csak lehet.

A közösségi médiában felröppenő felvételeken BB Criss és a pornófilmes Andra Brazil látható, akik két testőrrel és egy műsorvezetővel álltak a színpadon.

A fehérneműbe és mellényes felsőbe öltözött nők felváltva ütik egymást, de szerencsére úgy tűnik, hogy kevésbé káros következményei vannak, mint a férfiak pofozóversenyeinek.