Kétségbeesve üzent a megvert Opitz Barbinak az apja

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Mint arról mi is beszámoltunk korábban, elfajult a helyzet Opitz Barbi és családja között. Elsősorban édesapjával romlott meg a viszonya, aki nyilvánosan üzent neki és barátjának, Serleg Albertnek, a fiút mindennek lehordva. A fiatalok azóta nem állnak szóba az énekesnő családjával, édesapja már az idegösszeomlás szélén áll, sokan ellene fordultak. Most mégis könyörög lányának, hogy költözzön haza, mert nagyon félti, főleg a minap történt incidens után, amikor Opitz Barbit súlyosan bántalmazták az egyik budapesti bevásárlóközpontban.
Vágólapra másolva!

Opitz Tamás eddig csak az agresszív Serleg Alberttől féltette fiatalabbik lányát, most már tudja, hogy sehol nincs biztonságban, ugyanis a napokban súlyos támadás érte az énekesnőt, akit egy plázában bántalmazott egy csapat fiatal. A megrázó esetről részleteket is közölt az akkor a helyszínen tartózkodó Einwiller Gregor, azaz VV Greg, akit csak magyar Ken baba néven emlegetnek az utóbbi időben. Az egykori valóságshow-szereplő és Opitz jó barátok, nagyon megviselte őket a budapesti plázában történt támadás.

Amint Opitz apja meghallotta mi történt, nagyon ideges lett és kétségbeesve üzent lányának az egyik barátján keresztül, ugyanis az még mindig nem vette fel neki a telefont.

Az ilyen embereknek nincs lelkük... Mit ártott a kislányom bárkinek is, hogy így el kellett bánniuk vele?" - kezdte Opitz Tamás, aki a történtek ellenére is aggódik lányáért és nem adja fel, hogy újra jó kapcsolatban legyenek.

Az aggódó édesapa próbálta elérni a bántalmazott énekesnőt, de nem érte el, így egy barátjával üzente meg, hogy azt kéri tőle, egy időre térjen haza a családhoz.

Jobb lenne, ha hazajönnél hozzánk, kicsit pihennél, nyugalomban lehetnél a családod körében" - mondta a Blikknek Opitz Tamás, aki nagyon aggódik lányáért és elmondta azt is, hogy még sosem történt velük hasonló eset.

Opitz Barbit megverték és leköpték a külsejét kritizáló fiatalok. Édesapja retteg, hogy mi lesz a lányával Forrás: instagram/opitzbarbara