Naponta ötszázan gratulálnak a modellnek a hatalmas mellei miatt - képek

Nicola McLean
Vágólapra másolva!
Nicola McLean nem szívbajos, ha valaki nagyon bunkó, primitív vele az interneten, megkeresi a főnökét. Több képért lapozzon!
Vágólapra másolva!

A több valóságshow-ban látott Nicola McLean elárulta, hogy naponta több mint 500 üzenetet kap, főleg arról, mennyire jól néz ki, milyen nagyok a mellei. "Általában azt írják, hogy ó, istenem, elképesztő vagy, imádunk téged, annyira vicces vagy... a melleid pedig szintén elképesztőek, milyen a méretük?"

Nicola McLean https://www.instagram.com/nicolamclean30/

Rengeteg levelet, üzenetet kap, de csak kis részük gonoszkodó. "De a csúnyák felkeltik az ember figyelmet... valószínűleg emiatt csinálják" - vélekedett. Ha valaki nagyon aljas, goromba, akkor bosszút áll, megkeresi a főnökét. "Ezt már korábban is megtettem. Rákerestem a Google-n, és megtaláltam, hogy hol dolgoznak. Szó szerint kíméletlen vagyok az interneten" - fűzte hozzá.

https://www.instagram.com/nicolamclean30/

"Persze észrevettem, hogy gigantikus melleim vannak, ugyanis én vettem őket, nem vagyok egy kib.szott idióta, tudom, hogy én csináltattam őket. Hatalmasak lettek, de nem kérem, hogy mindenki szeresse őket" - mondta.

Több fotójáért lapozzon!