Kiderült, mivel foglalkozik a börtönben az RTL bukott sztárja, Aurelio

Aurelio
Vágólapra másolva!
A drogügyek és emberrablás miatt elítélt celebet három év, öt hónap szabadságvesztésre ítélték, amit februárban kezdett letölteni. Most ügyvédje elmondta, mivel múlatja a napjait. 
Vágólapra másolva!

Az Aurelio néven ismert realityszereplő ügyvédje, dr. Galgóczi Zoltán elmondta, hogy szerinte az eltelt közel hat hónapban védence tökéletesen beilleszkedett a hazai büntetés-végrehajtás rendszerébe. "A kapcsolatai mind az intézményrendszerrel, mind pedig a rabtársakkal abszolút rendezettek. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy

mint ahogyan azt egyes sajtóhíradások korábban megfogalmazták. A körülményeivel elégedett, külön örömére szolgál, hogy munkát kapott, ami által hasznossá teheti magát, és az idő is könnyebben múlik. Oktatással kapcsolatos szemléltető eszközöket raknak össze. Mindemellett edz, sokat olvas, illetőleg a könyvét írja, ami elég előrehaladott stádiumban van már" - közölte.

Aurelio Life TV

"A megváltozott életkörülményei számtalan új tapasztalattal és felismeréssel jártak, többek között egyértelmű lett számára, hogy kik azok, akikre számíthat, és kik okoztak csalódást neki. A legnehezebb számára az, hogy rettenetesen hiányzik neki a szerelme, Edit" – mondta az ügyvéd a Blikknek.