Női fehérneműben parádézott az Arsenal egyik játékosa egy domina előtt

fbl Horizontal
Arsenal's players celebrate their third goal during the English Premier League football match between Arsenal and Everton at the Emirates Stadium in London on May 22, 2022. (Photo by Daniel LEAL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal egyik futballistája nem kevés pénzt fizetett azért, hogy női fehérneműben parádézhasson egy domina előtt.

A Chloe Grey nevű, igencsak szemrevaló szexmunkás a The Sun című bulvárlapnak beszélt az esetről. A focistát nem nevezte meg, sőt még az sem derül ki, hogy mikor történt az eset, és a londoni klub játékosa-e az illető, más részletekről azonban szívesen számolt be a szakmájában nagy népszerűségnek örvendő domina.

"Nagyjából 1000 fontot (kb. 460 ezer forint) fizetett, és az volt a kérése, hogy női ruhát viselhessen. Így aztán hófehér fehérnemű volt rajta, ki volt rúzsozva és paróka volt rajta" - mondta Chloé, aki azt is elárulta, hogy ez a kérés ugyan különös volt, de kuncsaftjai között egyáltalán nem ritkák a focisták.

"Amikor egy focista hív fel, mindig elgondolkozom rajta, hogy hogy lehetnek egyszer ennyire profik egy a világ szeme előtt lévő szakmában, majd a magánéletükben egy képernyő előtt ennyire mások egy olyan világban, ami tabunak számít" - filozofált a domina.

Címlapi képünk csupán illusztráció.