21. századi tankcsata: közvetlen közelről lőtték egymást az oroszok és az ukránok (videó)

2022. szeptember 29. 21:35

Elvileg az orosz tank került ki győztesen a találkozásból.

2022. szeptember 29. 21:35
null

Nem túl sok olyan felvételt látni az ukrajnai háborúból, melyek során harckocsik ütköznek meg egymással, sok szakértő hívja fel a figyelmet annak tényére, hogy ez a konfliktus elsősorban tüzérségi háború. A napokban azonban felkerült egy olyan felvétel az internetre, melyen egy orosz és egy ukrán tank szinte közvetlen közelről ment neki egymásnak – szúrta ki a Portfolio.

A portál szerint az ukrán és az orosz tank „test test elleni csatájából” utóbbi került ki győztesen, bár hozzá kell tenni, hogy a felvétel elég rossz minőségű, és nehezíti a szereplők beazonosítását, hogy mindkét fél régi szovjet haditechnikát használ.

„Az ukrán tank látszólag egyáltalán nem lő rá az orosz tankra, azt nem tudni, miért. Elképzelhető, hogy nem észlelték a támadót, ahogy az is, hogy azt hitték, baráti tűz érte őket. A konfliktus eleje óta probléma, hogy mindkét harcoló fél jelentős többségben szovjet haditechnikára támaszkodik, ezért rengeteg a baráti tűz. Az is lehet, hogy valamilyen személyi vagy műszaki hiba történt” – írja a portál.

Nyitókép: Twitter

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. szeptember 30. 23:05
Ez nem video, hanem videojáték.
Rasdi
2022. szeptember 30. 15:46
"elvileg" - és gyakorlatilag?
Gyzoltan
2022. szeptember 30. 09:22
Tragédiának tartom, hogy már megint, sokadszor, a "tudjuk kik" manipulációjának köszönhetően, a keresztények egymással harcolnak, ölik egymást, hogy a tudjuk kik örömködhessenek..! -már máskor is idéztem: REICHORN FŐRABBI FRANCIORSZÁG 1859 "A háborúk a zsidók aratásai. Ezekért az aratásokért kell e keresztényeket megsemmisítenünk és aranyukat magunkhoz venni. Már 100 milliót megsemmisítettünk és meg messze nem vagyunk a dolog végénél."
Cogito ergo sum
2022. szeptember 30. 09:12
Ilyen szar képernyőképet még nem láttam a World of Tanks-ról. :) https://join.worldoftanks.eu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik