Szilágyi Liliánának nem hiányzik az úszás, énekesnő lesz

Úszás Vizes VB, FINA2017 , 200 méter pillangó, Szilágyi Liliána
Szilágyi Liliánának egyáltalán nem hiányzik a versenysport
Vágólapra másolva!
A korábbi ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok Szilágyi Liliána az RTL Klub reggeli műsorának volt a vendége, ahol elmondta, egyáltalán nem hiányzik neki az úszás, és arról is beszélt, hogy a jövőben szeretne énekesnő lenni.

Szilágyi Liliána 2020 novemberében azt mondta, legalább 2021 nyaráig nem indul úszóversenyeken, de a szünet nem ért véget. 2021 végén a közösségi oldalára feltett hosszú posztsorozatban tárta fel múltja sötét titkait, miszerint édesapja és korábbi edzője, Szilágyi Zoltán fizikailag és mentálisan is bántalmazta, szexuálisan zaklatta.

Szilágyi Liliánának egyáltalán nem hiányzik a versenysport Fotó: Mudra László - Origo

Idén áprilisban aztán a 25 éves úszónő bejelentette, hogy felhagy az úszással, most pedig az RTL Klub reggeli műsorában arról beszélt, hogy érzi magát élsport nélkül.

- mondta Szilágyi Liliána, aki hangsúlyozta, hogy a teste korábban rendkívül rosszul reagált a versenysportra, de a víz továbbra is az élete része marad.

Szilágyi Liliána elmondta, hogy sokkal inkább művésznek tartja magát, mint sportolónak. Elárulta, hogy szokott festeni, mostanában pedig az énekléssel is próbálkozik, ugyanis gyerekként rendkívül élvezte, amikor elvitték egy opera énekesnőhöz tanulni.