Ijesztő dolgokat állít egy ismert UFO-kutató

ufó
Az USS Nimitz repülőgép-hordozóról felszállt F-18-as vadászgép kamerájának felvétele arról a titokzatos repülő tárgyról, amelynek nem sikerült megfejteni az eredeté. A tik-takknak elnevezett ufót 2004-ben észlelték, és máig nem tudják, hogy mi lehetett
Vágólapra másolva!
Lassan már tényleg minden miatt is aggódnunk kell, hiszen nem elég, hogy a nyakunkon a klímakatasztrófa, a szomszédban háború dúl és az infláció nehézségeivel is meg kell küzdenünk, most még az UFO-k miatt is félhetünk - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Hátborzongató dolgokat állít egy bizonyos Malcolm Robinson, aki az elmúlt 45 évet az idegenek kutatásával töltötte. Úgy véli, hogy a földönkívülieknek van egy terve az emberiséggel, ami finoman szólva se ígérkezik túl békésnek. Az Egyesült Királyság egyik vezető UFO-szakértője elméletileg nem a levegőbe beszél, ugyanis az utóbbi évtizedekben már 10 könyvet is írt a témában.

A kutató szerint az elmúlt 45 évben több tucat olyan, idegenekhez köthető incidens után is nyomozott már, melyben emberrablásokat követtek el, éppen ezért véli úgy, hogy sok jó nem származik abból, amit velünk terveznek. Elismerte, hogy sok jelenség idővel megmagyarázható volt, azonban több olyan incidens is történt, amelyeket még a mai napig nem tudnak értelmezni.

Éppen ezért Robinson arra következtet, hogy az idegeneknek „van egy napirendjük", ami még számára sem világos, hogy pontosan mit takar, abban viszont biztos, hogy a nagy UFO-rejtély, és az emberrablások miatti fenyegető veszély nagyon is valóságos, hiszen az idők során végig velünk voltak: elég csak a reneszánsz festményeken és a régi barlangfestményeken feltűnő a furcsa formákra és entitásokra gondolni.

Szóval nem tudjuk, hogy mikor, de abban biztosak lehetünk, hogy eljönnek értünk, és ha ez bekövetkezik, akkor nem tudunk majd hova menekülni.

Robinson egyébként még 20 évesen merült el az UFO-k világában, ekkor próbálta bebizonyítani ugyanis, hogy minden UFO-észlelés csupán hülyeség, de – mint azt a mellékelt ábra is mutatja - nem sikerült neki. Azóta pedig már előadásokat tartott Nagy-Britanniában, Európában és Amerikában, elméleteit pedig már olyanokkal is megvitatta, mint Amanda Holden vagy Steven Spielberg.