Fizetős szexoldalon mutogatja magát meztelenül Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Az egykori Nagy Ő komoly döntést hozott: meztelen fotókat tölt fel magáról egy olyan közösségi oldalra, melyet csak előfizetők látogathatnak. A tagok minél több pénzt fizetnek, annál többet láthatnak.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó fejében egy olyan ötlet fogalmazódott meg, ami még pénzt is hoz a házhoz: regisztrált az OnlyFans fizetős erotikus oldalra. Ez a platform egy internetes tartalom-előfizetési szolgáltatás, melyet elsősorban olyan hölgyek használnak, akik ugyan

a testüket árulják, de fizikai kontaktus nélkül.

Vagyis mindent a szemnek, de semmit a kéznek.

Nem lepi meg, hogy mennyire aktív érdeklődést vált ki a férfiakból, arra azonban eddig nem gondolt, hogy ebből profitálni is tudna.– mondta a Borsnak Anikó, aki így folytatta:

"Egy jó ideje gondolkodtam azon, hogy elindítok egy OnlyFans-oldalt. Regisztráltam, és már el is fogadták a jelentkezésemet. A további lépésekkel azonban nem vagyok teljesen tisztában, így még nem él az oldalam. Úgy gondolom, hogy az induláshoz és a további működtetéshez szükségem lesz majd egy szakemberre, akit még keresek. Szeretném mutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is esztétikus egy női test" - tette hozzá.

Anikótól nem áll messze a nyilvános erotika: többször szerepelt a Playboy címlapján, és volt már élő erotikus showja is egy korábbi párjával.