Kitálalt Marics Peti ismerőse: az énekes csak szórakozik a nőkkel

sztárban sztár, marics peti
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Marics Peti nagyon úgy tűnik, hogy egy fiatal színésznőhöz, Kovács Gyopárhoz került közel. Bár Tóth Andival nemrég szakítottak, az énekes nem sokáig gyászolta a kapcsolatot, szinte azonnal elkezdte falni a nőket, már a harmadik nővel hozzák hírbe pár hónap leforgása alatt. Most egy ismerős elárulta, hogy miért viselkedik így Marics Peti és vajon komolyan gondolja-e a kapcsolatát jelenlegi barátnőjével.
Vágólapra másolva!

Marics Peti és Tóth Adni még csak pár hónapja szakítottak, de az énekes szinte azonnal elkezdett ismerkedni. Először egy táncoslánnyal alakult a kapcsolatuk, majd hirtelen kiderült, hogy Kovács Gyopárra vetett szemet, aki a ValMar legújabb klipjében is szerepet vállalt és Marics menyasszonyát alakította.

Meglepő azok után, hogy Marics Peti szakításuk után kijelentette, hogy jó ideig nem lesz kapcsolata.

- mondta pár héttel ezelőtt elég határozottan Marics Peti. Azonban egyik ismerőse elárulta, hogy miért cseréli ilyen gyorsan a barátnőit.

Ez persze nem zárja ki azt, hogy szívesen ismerkedik csinos hölgyekkel, és enged a kísértésnek. Valószínűleg Gyopárral is csak jól érzik magukat, persze szívügyekben nem lehet jóslatokba bocsátkozni, előfordulhat, hogy idővel komolyra szerelemmé fejlődik a kapcsolatuk" - mondta a Blikknek Marics ismerőse, aki szerint valóban nem vágyik a fiatal zenész most komolyabb kapcsolatra. A lapnak az énekes csak eannyit mondott a témával kapcsolatban, hogy most nyugalomra van a leginkább szüksége.

Marics Peti és Tóth Andi még a szakításuk után is együtt kellett dolgozzanak a Sztárban sztár miatt, ez megviselhette őket Fotó: Major Kata - Origo