Ilyen aranyosan alszik együtt Tóth Gabi és családja + fotó

Több családi fotót is mutatott rajongóinak Tóth Gabi, aki szerint nemcsak az anyák napján kell megemlékezni szeretteinkről, hanem a család világnapján is – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Origo2022. 05. 15. 18:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Gabi számára fontos nap május 15., amikor a családok nemzetközi napját ünneplik világszerte. Az énekesnő úgy gondolta, hogy erről a napról is érdemes beszélni és megemlékezni a hozzánk közel álló személyekről, ő ezt most több – számára nagyon kedves – régi fotóval teszi meg hivatalos Instagram-oldalán.

„Májusban több alkalommal is ünnepeljük a családok tagjait, kezdve az anyák napjával, a mai napon pedig a család nemzetközi napja miatt is érdemes egy pillanatra megállni a rohanó mindennapokban. A család érték, biztonság, szeretet, de ugyanakkor felelősség is. Odafigyelést, megértést, türelmet igényel, és elkötelezettséget egymásért” – írta bejegyzésében az énekesnő.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Tóth Gabi (Forrás: Instagram)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.