Így pusztítanak az orosz rakéták a donbaszi fronton (VIDEÓ)

2022. május 25. 19:20

Videók a Szeverodonyeck városánál zajló pusztításról.

2022. május 25. 19:20
null

Jelenleg a Luhanszk megyei Szeverodonyeck városánál zajlanak a leghevesebb harcok a donbaszi frontvonalon. Szerhij Hajdaj, a helyi katonai közigazgatás vezetője szerint az oroszok a földdel akarják egyenlővé tenni a várost. Videók a pusztításról, illetve arról, hogy az hogyan zajlik – írja a portfolio.hu.

A portál két videót tett közzé, amelyeken az orosz csapatok „hatása” látható. Az elsőn az orosz tüzérségi tűzben súlyosan megsérült szeverodonyecki házak láthatóak:

A másik videón az látható, amint egy orosz Grad rakéta-sorozatvető rendszer rakétákat lő ki Szeverodonyeck közelében:

Nyitókép: MTI/EPA/Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata

Kapcsolódó cikkek

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasgyari Tibi
2022. május 27. 08:33
Napokon belül, 1-2 napról beszélünk, kb 10 ezer ukrán elit katona esik fogságba vagy esik el, évek óta erre felkészített ukrán nacionalista. Több száz katona már megadta magát, arra hivatkozva, hogy semmilyen katonai vezetés nincs az ukrán oldalon. Zelenszkijék ujabb bűne, hogy reménytelen helyzetben is civilt és katonát feláldozzák, városokban iskolákból, kórházakból lövöldöztek feláldozzák az infrastruktúrát, egy reménytelen háborúban. Úgy tűnik, Zelenszkij ezzel is csak szemléltetni akarja, hogy az orosz mindent elpusztít, barbár, szankciók semmit sem érnek, a világ nem fog beszállni a háborúba, az EU és NATO nem fogja felvenni Ukrajnát. Usa és UK a partvonalról súg, mint nekünk 56-ban, a szerencsétlen EU pedig épp most követ el harakirit. Mindenki megbolondult, készít csókolom?
scion
2022. május 27. 08:15
véletlenül nem ukrán rakétákat akart írni a kedves ukránmániás mandiner?
Békés
2022. május 26. 23:58
Furcsa a második video, egy darab eszközt használnának csak?
fatman
2022. május 26. 14:21
nem fogok csodálkozni, ha az ukránok összeomlanak lassan... kifogynak a készletek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik