Magyar sztárok, akik szex közben is fotózták magukat - képek

Csuti
Tóth Andi
Ritzl Márk
Young G Béci
Vágólapra másolva!
Bár a legtöbben nyilvánvalóan szeretik megőrizi maguknak az intim pillanatokat, vannak, akik szívesen hencegnek azzal, hogy épp a párjukkal bújnak össze az ágyban. A válófélben levő Csuti gyorsan elkezdett ismerkedni, miután tönkrement a házassága, és nemrég egy félmeztelen képpel is jelezte, hogy sezxelni fog, de Young G is egy poszttal tudatta a világgal, hogy egy év után újra ágyba bújhat a feleségével. Nézze meg, kik teregetik ki az intim pillanataikat a nyilvánosság előtt!
Vágólapra másolva!

Csuti

A válófélben levő Csuti épp a napokban árulta el, hogy van barátnője, akiről egy képet is mutatott az Instagtram oldalán, és el is bűvölte a lány szépségével a rajongókat. Miután kiderült, hogy Kulcsár Edinával menthetetlen a házassága, egy hotelbe költözött, és pár hét magány után jelezte, hogy szívesen ismerkedne, nyitott lenne a randevúkra.

Egyik nap félmeztelen fotót posztolt magáról az ágyából, és elárulta, hogy mit tervezett be a hosszú hétvégére: a programok között, mint írta, a szex is szerepelt.

Tóth Andi és Szabó Ádám

Bár már nincsenek együtt, a kapcsolatuk intim részeit is szívesen megosztották a világgal, mielőtt a szakításra került a sor. Több szerelmes, csókolózós kép készült róluk, melyeket azóta leszedtek az oldalaikról, de így is találni olyat, ami például az ágyban készült róluk.

Forrás: Tóth Andi

"Imádom, hogy figyel rám, hogy aggódik értem, és azt is rendszeresen kimondja, hogy mennyire szeret engem. Élvezem, hogy végre olyan férfi van mellettem, aki ki meri és ki tudja mutatni az érzéseit. És nem csak szavakkal" - mondta akkoriban a párjáról az énekesnő.

Ritzl Márk

A fiatal hazai influenszert az Instagramon több mint 253 ezren követik, nemrég egy pikáns fotóval lepte meg őket: fehérneműben fekszenek egymáson a barátnőjével, aki épp a hátát csókolgatja.

Rajongói közül többen úgy gondolták, hogy ez nem egy közösségi oldalra való fotó, tőlük ezt kérdezte: "Ha kimegy az ember a strandra, nem látja a másikat?"

Lapozzon, a cikk a második oldalon folytatódik!