Videón Karácsony Gergely, aki azt hitte, Vitalij Klicskóval beszél

2022. augusztus 08. 15:41

Most már videófelvétel is elérhető az átverésről.

2022. augusztus 08. 15:41
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, több nyugat-európai nagyváros polgármesteréhez hasonlóan Karácsony Gergelyt is felhívta a kamu-Klicsko, így a budapesti főpolgármester is egy deepfake áldozata lett. Az internetre most került fel az említett videóhívás, amelyben érdekes mondatok hagyják el Karácsony Gergely száját.

A főpolgármester a telefonos átverés során azt mondta az ál-Vitalij Klicskónak, hogy az ország hatóságai „rossz oldalon állnak” az oroszellenes szankciók ügyében, de Orbán Viktor magyar miniszterelnök „nem sokáig marad hatalmon” – az átverésről készült videó az orosz tréfamesterek, Vovan és Lekszusz Telegram-csatornáján jelent meg – írja az Orosz Hírek.

„Sajnos a magyar kormány a rossz oldalon áll ebben a konfliktusban, és a szankciókat nagyon nehezen sikerült keresztül vinni, de örülök, hogy végül elfogadták ezt a csomagot” – mondta Karácsony.

Budapest főpolgármestere szerint a magyar miniszterelnök elszigetelődött: „Bárki beszél a képviselőnkkel, mindenki elismeri, hogy Orbán Viktor egyre inkább elszigetelődik. Orbán már nem számíthat még lengyel barátaira sem, akik valószínűleg csak a múltban voltak ilyenek, kizárólag az orosz agresszió miatt.”

Karácsony a beszélgetésben elmondja az ál-Klicskónak, hogy szerinte az „Orbán-rezsim” nem sokáig marad hatalmon.

Nyitókép: Földházi Árpád

Kapcsolódó cikkek

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 09. 21:50
Képzeld, milyen szellemi szinten lehetnek azok, akik ezt a félnótást föpolgármesternek választották. Hogy Budapesten ennyi hülye van, azt soha nem gondoltam volna.
Palatin
2023. december 09. 21:46
Karácsony vajon milyen nyelven beszélt az Àl-Klicskóval? Lehet hogy magyarul és mégsem lett neki gyanus, hogy Klicskó nem tud magyarul? Angolul nem beszélhettek és oroszul sem. Lehet, hogy csak kitalálta a sztorit, "bizonyítván", hogy ö milyen magas körökben forog. Szóval a sztorí elölröl is hátulról is egy tipikus Karácsony-féle bohózat, amit naponta látunk töle.
Palatin
2023. december 09. 21:41
Van egy Karácsony/Biden-jelenség, amiröl tudnunk kell, mert erösen köze van az amerikai trükkökhöz, a CIA-hoz és a háborúhoz is. Biden nem azért lett elnök, mert az amerikai polgárok ostobák lennének. A választás lett úgy manipulálva, hogy Biden nyerjen. Biden azért kell a háttérhatalomnak, hogy a hadiipar, a külügy stb, - a fajsúlyos intézmények, cégek -, szabad kezet kapjanak, ne akadályozza öket egy "megfontolt" politika, azaz egy határozott elnök. Ez a jelenség él és virul a világban. Gondoljunk csak arra, miért lett Budapesten egy alkalmatlan, buta tökfilkó a föpolgármester? UGYANAZÉRT, AMIÉRT BIDEN AMERIKAI ELNÖK LETT. Biden, még abban sem biztos, hogy ö az elnök. Igaz, ebben én sem vagyok biztos. Biden ugyanis pontosan azért amerikai elnök, amiért Karácsony budapesti föpolgármester. Az ilyen rongybabák mindig a mögöttük álló rafinált héjaknak kellenek. Ök a diszlet, ami mögött az ármány és valóság titokban lejátszódik. Biden mögött a CIA ügyeskedik, Karácsony mögött Gyurcsány
Felvidéki MAGYAR
2022. augusztus 10. 20:14
Íme a liberális hatökör, akinek fogalma sincs arról, hogy mekkora gyökér, hatökör, lúzer! És sajnos, milyen jól megél belőle!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik