Kiborult Beat, ezt üzente L.L. Juniornak

Fehér Tibor Beat, Fekete Vonat
Vágólapra másolva!
Egy ideje már Beat vagyis Fehér Tibor drámájától hangos a sajtó. A rapper először egy munkásszállón lakott, most a barátainál próbálja meghúzni magát. Sokat remélt a Fekete Vonat koncerttől, azonban az nem úgy alakult, ahogy tervezték.
Vágólapra másolva!

A fellépés előtt elköltözött családjától Beat, biztos volt benne, hogy meggazdagszik. A koncert viszont nem jött be, és nemhogy nem gazdagodott meg a rapper, egyre rosszabb helyzetben van. Ennek hangot is adott, élő bejelentkezésben üzent zenésztársának.

Belibbent a nappalimba... visszaköszönt az élet, mondom, van igazság, én is kaphatok valamit végre, mert azért úgy érzem, valami nekem is jár. 10 dalból 8-at én írtam!... Én ezeket a dalokat egyedül készítettem, az én érdemeim! Ennek ellenére, hogy én egy sóher g**iszájú ember lettem, mindig az voltam, és úgy néz ki, az is fogok maradni. Hiába voltam ott a színpadon 10 ezer ember előtt, hiába van papír a kezemben, hogy az enyém a pénz. Nem! Itt járkálok 300 forinttal. De a Junior, akinek több százmillió forintja van, gyerekek, ő énekli a 'Hol van az a lányt' a színpadon. Életemben nem fanyalodtam rá, hogy bármelyik homoszexuális számát elénekeljem" – mondta a zenész teljesen kikészülve.

Forrás: Fehér Tibor Facebook

A f***om nyalja ki az is. Mert embernek nem nevezném, álljon elém! Állj elém, Junior, ha ember vagy, ne a háttérből mutyizzál! Ne testőrökkel meg maffiákkal, gyere te meg én, b***dmeg! Beszéljük meg, hogy volt ez a koncert? Hogy lehet 2700 jegyet kiadni ingyen? Mikor 7000 embernél van a nullszaldó és 10 ezer a kapacitása a helynek... 300 emberre csináltuk a befektetést meg a próbákat? 300 embernek a bevételére alapoztatok? Vagy kire? Te nem voltál benne? Mi még beszélünk, mi még számolunk" – folytatta Beat. A teljes bejelentkezés itt található:

A férfi a Blaha Lujza térig ment, azt mondta, ő nem fél éjjel sem odamenni, szeretik az emberek.