Vasvári Vivien magát okolja azért, mert sokan nem szeretik

Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
Vasvári Vivien a közösségi oldalán tartott kérdezz-feleleket, ahol kapott elég provokatív kérdéseket is, de ő nem bújt ki a válaszadás alól. A modellt sokan a Feleségek luxuskivitelben című realityben ismerték meg, ami miatt úgy gondolja, hogy nem feltétlen alkottak róla jó véleményt az emberek, de szerinte ebben ő is hibás.
Vágólapra másolva!

Vasvári Viven tudja, hogy sokan negatív véleménnyel vannak róla, de őt ez nem igazán zavarja, mert tisztában van az okokkal. A luxusfeleségként ismertté vált Vasváritól meg is kérdezték, hogy hogyan viseli a kritikákat, amire meglepő választ adott.

Egy celebnek mindig csinálnia kell a show-t, mert folyamatosan kell, hogy szerepeljen, hogy foglalkozzanak vele. Viszont én már két éve nem nagyon szerepelek sehol" - válaszolta követője kérdésére Vasvári Vivien, aki elmondása szerint el tudja fogandi, ha nem szeretik.

Bár hamarosan megszületik harmadik gyereke új férjétől, Zsigmondtól, mégis úgy tervezi, hogy jövőre újra szeretne szerepelni valamilyen műsorban, azt is elárulta, hogy leginkább táncos műsorban szeretne részt venni, így talán feltűnik majd a Dancing with the Stars egyik évadában - írja a Blikk.

Vasvári Vivien és férje, Bodnár Zsigmond nemrég jelentették be, hogy kisfiuk születik Forrás: Vasvári Vivien