Megszólalt a megveréséről Opitz Barbi

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Először írt az őt ért támadásról Opitz Barbi: azt mondja, megvédte magát, de attól még nyilván megviselte az eset.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi egy Instagram-sztoriban írta le az érzéseit arról, hogy megtámadták egy budapesti plázában, majd több videót is kitett ezzel kapcsolatban.

Opitz Barbi Forrás: Opitz Barbi/Instagram

"Annyit elmondanék, hogy senki se vert meg, megvédtem magam. És nem fiúk álltak belém, hanem lányok. Nem akartam belefolyni egy ilyen övön aluli balhéba, de nyilván azt már szó nélkül én se tűröm el, mikor a semmiből megtépnek... Elmegyünk vásárolni egy barátommal, és akkor elkezdenek mocskolódni, sértegetni, amik nyilván leperegtek rólam, és csak azon voltunk, hogy ignorálva elkerüljük őket, de aztán mikor hátulról megtépett az egyik lány a 4-ből, nyilván a táskámmal odacsaptam a fejére" – írta.

A teljes poszt alább olvasható:

Forrás: Instagram/Opitz Barbi
Forrás: Instagram/Opitz Barbi

Opitz Barbi aztán több videóban elmélkedett arról, hogy miféle emberek képesek ilyen támadásra, végül arra jutott, hogy "az ilyen embereknek a szíve, a lelke, az agya vagy valami problémás", és hogy ez mindig belülről fakad. Beszélt aztán az ismertség árnyoldalairól is, de összességében pozitívan állt hozzá, azt mondta, az éneklés sokkal több jót hozott eddig az életébe, mint rosszat.