Kiderült, hogy Kucsera Gábor kivel csalta meg Tápai Szabinát

Fitbalance Beach-Body Kucsera Gábor Tápai Szabina Fitbalance Beach-Body sajtótájékoztató
Tápai Szabina, Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, tíz év és három közös gyermek után véget ért Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága. A sztárpár tagjai között régóta voltak problémák, amiket főként a világbajnok kajakos hűtlenségei okozhattak.
Vágólapra másolva!

Egy éve már szóltak hírek arról, hogy a házaspár kapcsolata válságba került és már külön is élnek. Bár ezt akkor mind a ketten tagadták, annyit elismertek, közöttük is vannak hullámvölgyek, és nem tartják kizártnak, hogy idővel elengedik egymást. Ez a pont nyolc hónapja érkezett el, de Tápai csak most beszélt erről nyilvánosan.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A Blikk szerint már bő két éve is szóba került a válás, de akkor harmadik gyermekük születése miatt megpróbálták – már sokadszor – rendezni a házasságukat. "Szabina számára a család az első, és ezt mindig szem előtt tartotta, a gyermekei érdekében mindent megtett azért, hogy egyben tartsa a házasságát. Sok minden felett szemet hunyt, de egy idő után nála is betelt a pohár. Gábor nagyon jó édesapa, de az utóbbi időben nem volt mintaférj. Nemegyszer volt hűtlen a feleségéhez" - mondta a lapnak egy ismerős.

Mint írják, azt több forrás is megerősítette, hogy

az egykori sportoló kalandjai között volt egy hosszabb viszony is,

amelyet nyilvánvalóan képtelen volt megemészteni egykori kézilabdázó felesége, méghozzá egy ismert, ráadásul férjezett modellel, akit sokan a tévéből ismerhetnek.