Több jel is utalt arra, hogy válságban van Kollányi Zsuzsi házassága

Zsuzsa
Kollányi Zsuzsi énekesnő
Vágólapra másolva!
Kedd este tette közzé Kollányi Zsuzsi, hogy házasságuk immár mentehetetlen, s három gyermeke édesapjával a válás mellett döntöttek. A Bors összegyűjtötte az elmúlt hónapok intő jeleit, melyek előrevetíthették a szomorú végkifejletet.
Vágólapra másolva!

Sorsfordító bejegyzést tárt követői elé Kollányi Zsuzsi. A népszerű énekesnő úgy fogalmazott: ezentúl baráti szeretetben folytatják Attilával az életüket és három közös gyermekük nevelését.

Visszatekintve az elmúlt hónapokra, több jel is utalt arra, hogy Zsuzsi élete gyökeres változáson megy keresztül. A mindig is fitt, csinos énekesnő a közösségi oldalán az utóbbi időben meglepően sokszor jelentkezett be a konditeremből. Nem kizárt, hogy előre fel szerette volna turbózni az önbizalmát a válást követő, embert próbáló időszak előtt.

Kollányi Zsuzsi Fotó: Mudra László - Origo

Már ősszel is téma lehetett a válás, ám akkor Zsuzsi talán még reménykedett benne, hogy menthető a helyzet. Októberben jelent meg Rácz Gergő, Orsovai Reni, Deniz és Eckü közreműkődésével a Nem baj című fülbemászó száma. A szerzemény szövege és klipje arról szól, hogy bár sokszor összecsapnak az ember feje felett a hullámok, nem szabad elveszíteni a reményt, mert végül minden jóra fordul.